Ege Postası
Geri

Başkan Selvitopu’na “Güçbirliği”plaketi

Ege Bölgesi Doğu Anadolu Güçbirliği Derneği Genel Başkanı Hüseyin Güzel, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi sundu. Genel Başkan Güzel, kamuoyunda Başkan Selvitopu’nun başarılı olduğuna dikkat çekerek, “Bizler çok geziyoruz. Gittiğimiz her yerde insanların başarısını çok rahatlıkla okuyabiliyoruz. Bu anlamda da Başkan’ımızın vatandaşlarla iletişimini çok başarılı buluyoruz” dedi.
Başkan Selvitopu’na “Güçbirliği”plaketi
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Temmuz 2015 Perşembe 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ege Bölgesi Doğu Anadolu Güçbirliği Derneği Genel Başkanı Hüseyin Güzel;  Başkan Yardımcısı İsa Akdeniz, Genel Sekreter Yener Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Manga ve Mustafa Yurttaş ile birlikte Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti, teşekkür plaketi sundu. Aynı zamanda Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan’a da teşekkür plaketi sunan Genel Başkan Güzel, Derneğin Doğu Anadolu’nun 14 ilinden gelen üyelerle Ocak ayında İzmir’de kurulduğunu hatırlatarak “İzmir ile birlikte 14+1 yani 15 ilden 150’ye yakın üyemiz var. Amacımız kaliteli sosyal projeler üreterek vatandaşlarımıza ve onların ailelerine yardımcı olmak. Başkanımız ve Özel Kalem Müdürümüz daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerde bize yardımcı oldular. Kendilerine hem yeni yerlerine taşınmalarından dolayı teşekkür etmek hem de plaket sunmak için geldik.” dedi.

Başkanımızın insanlarla iletişimi çok iyi
Dernek oldukları için çok yeri dolaştıklarını ifade eden Hüseyin Güzel, Başkan Selvitopu’nun vatandaşlarla olan iletişimini çok başarılı bulduğunu da belirterek “Vatandaşlarımız da bu konuda Başkan Selvitopu’nu takdir ediyorlar. Bizler de bunu kendisine ilettik” dedi. 
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da dernek üyelerine verdikleri plaketten dolayı teşekkür ederken, derneğin bundan sonraki projelerinde diğer dernek ve sosyal yardım kuruluşlarına verdikleri destek gibi yardımcı olmayı sürdüreceklerinin altını çizdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası