Ege Postası
Geri

Karaman'ın parkını Karşıyaka yapacak

Karşıyaka Belediyesi Karaman'ın Akçaşehir Belediyesi'ne bağlı Hürriyet Mahallesi’nde park yapacak. Geçtiğimiz ayki meclis kararının ardından hazırlıklara başlayan ilçe belediyesi, önümüzdeki ay çıkılacak ihalenin ardından kardeş belediyesindeki tesis yapımını üstlenerek hizmete açacak. Karaman'ın parkını Karşıyaka yapacak
Karaman'ın parkını Karşıyaka yapacak
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Temmuz 2015 Perşembe 09:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Geçtiğimiz ay belediye meclisi tarafından oybirliği ile alınan karar doğrultusunda ihale hazırlıklarını tamamlayan Karşıyaka Belediyesi, CHP genel merkezinin belirlediği program dahilinde kardeş belediye ilişkisi kurulan Karaman'ın Akçaşehir Belediyesi'ne park ve yeşil alan inşa edecek.
 
 
KARŞIYAKA KARAMAN'A PARK YAPACAK
11 Ağustos tarihinde projenin yapımı için isteklilerden gelen teklifleri alacak olan belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, toplam iki ayda tamamlanması planlanan proje kapsamında parkı bulunmayan Karaman'daki kardeş belediyesine yeni bir tesis kazandıracak. Yaklaşık 2 bin 500 nüfusa sahip ilçenin tesis özlemini de giderecek olan İzmir'in metropol belediyesi, buna göre inşa edilecek yeni tesis kapsamında yeni oyun alanları, çeşitli oyuncaklar, peyzaj düzenlemesi, yeşil alan yapımı ve spor ekipmanlarının temin edilmesi gibi masrafları kendi kasasından karşılayacak. Akçaşehir'de ilk olacak tesis Kasım ayında hizmete girecek.


 
AKPINAR'DAN "KOMŞU MEMLEKET"E YARDIM ELİ
Başkanlık görevini CHP'li Ramazan Küçük'ün yerine getirdiği belediyenin talebini değerlendiren Karşıyaka, maddi açıdan zorluk yaşayan ve yatırım bütçesi kısıtlı ilçeye katkı sağlayacak. Akçaşehir, aslen Konya Ereğlili olan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın memleketine de komşu durumda bulunuyor. Karşıyaka daha önceden yine ihtiyaç sahibi Tunceli’nin Mazgirt İlçesi’ne de bank ve çöp bidonu gibi malzeme desteği sağlamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası