Ege Postası
Geri

Başkan Şenol, ‘er meydanında’

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ilçesinin tarihi meydanında halkın karşısına çıktı, 3,5 yıllık icratının anlatıldığı sunumun ardından, soruları yanıtladı
Başkan Şenol, ‘er meydanında’
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Ekim 2012 Pazar 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir’de bir ilke imza atarak, yaptığı proje ve çalışmaları yaz boyunca hizmet turlarıyla anlatan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ilçesinin tarihi meydanında halkın karşısına çıktı, vatandaşların şikayetlerini dinledi, soruları yanıtladı. ‘Park buluşmaları’ adı verilen çalışmayla mahallelerde halkla biraraya gelen Başkan Şenol, bu kez meydanda vatandaşların karşısına çıktı.
Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncer tarafından yapılan sunumu meydanı dolduran yaklaşık 2 bin Gaziemirli dikkatle izledi. Sunumun ardından il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve Kent Konseyi Başkanı Yusuf Vangöl’ü yanına alarak Gaziemirlilerin karşısına çıkan Şenol, eğitimden sağlığa, çevreden tarihe, kültür-sanattan altyapıya sayısız projeye imza attıklarını söyledi.

‘Bize eksiklerimizi gösterin...’
CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ile partinin yönetim, kadın ve gençlik kolları üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarların da katıldığı meydan buluşmasında konuşan Şenol, kenti ortak akılla yönettiklerine vurgu yaptı. Yerel hizmetin kalitesi ve çeşitliliğini arttırırken, Gaziemirin önümüzdeki 20 yıllık ihtiyaçlarına cevap verecek alt ve üstyapı çalışmalarını gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Şenol, “Bir kentin yönetimi sadece belediye başkanına bırakılacak kadar kolay bir iş değildir. Bu yüzden her fırsatta işadamları, esnaf, sivil toplum kuruluşları üyeleri, muhtarlar ve ilçemizdeki fikir önderleriyle toplantılar yapıyoruz. Sosyal belediyecilik ve katılımcı yönetim anlayışıyla çalışıyoruz, Şimdi de sizlerin karşısına geldik. Bizlere eksiklerimizi gösterin, fikir verin, önerilerinizi söyleyin’ dedi.

Eğitim ve sağlığa özel önem...
Meydan buluşmasına katılan vatandaşlar altyapı, eğitim ve sağlık başta olmak üzere son 3,5 yılda yapılanlara yönelik teşekkür ederken, başta kaldırım işgalleri ve trafik konusunda olmak üzere çeşitli şikayetler ve talepler de dile getirildi. Belediyenin görev ve yetkisinde olmayan eğitim ve sağlıkla ilgili tüm olanaklarını seferber ettiğinin altını çizen Şenol, sözlerini şöyle tamamladı. “Eğitim ve sağlık ilgi alanımızda olmasa da ben bu konuda belediye olanaklarımızı sonuna kadar kullanıyorum. Çünkü eğitimli ve sağlıklı kentlerin yaşadığı insanların hızla ilerleyeceğine inanıyorum” dedi. Meydan buluşmasının öncesinde vatandaşlara ayran ve pilav ikram edildi, toplantının ardından Başkan Şenol vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası