Ege Postası
Geri

Başkan Şenol talep şikayet ve önerileri yerinde dinliyor

İzmir’de bir ilke imza atarak 3,5 yıllık icraatını hizmet turlarıyla anlatan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, şimdi de akşamları parklarda bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ediyor. Yapılan sunumların ardından da halkın talep, şikayet ve önerilerini dinliyor
Başkan Şenol talep şikayet ve önerileri yerinde dinliyor
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Ekim 2012 Perşembe 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR -Yaz boyunca 3,4 yıllık icraatını düzenlenen hizmet turlarıyla anlatan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, şimdi de akşam saatlerinde park sohbetleriyle vatandaşların karşısına çıkıyor. ‘Park buluşmaları’ adı verilen çalışmayla yine bir ilke imza atan Başkan Şenol, hizmet ve projelerin ayrıntılı şekilde anlatıldığı sunumların ardından, vatandaşların sorularını cevaplıyor. Dokuz Eylül Mahallesi ve Sarnıç’ta ikişer parkta halkın karşısına çıkan Şenol, önceki akşam da Sarnıç Atatürk Mahalllesi’nde İstiklal Caddesi yanındaki parkta, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncer tarafından yapılan sunumu yaklaşık 400 mahalle sakini dikkatle izledi. Sunumun ardından Başkan Yardımcıları Mehmet Tuncer, Mitat Kale ve Mustafa Duman, Meclis Üyeleri Abdurrahim Nursoy, İlhan Özgün ve Serdar Soysal ile Atatürk Mahalle Muhtarı Salih Sevinç’i de yanına alarak halkın karşısına çıkan Şenol, eğitimden sağlığa, çevreden tarihe, kültür-sanattan altyapıya sayısız projeye imza attıklarını söyledi.

 Ortak akıl, birlikte yönetim…

 Yerel hizmetin kalitesi ve çeşitliliğini arttırırken, ilçenin önümüzdeki 20 yıllık ihtiyaçlarına cevap verecek alt ve üstyapı çalışmalarını gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Şenol, ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini dile getirdi. Şenol, “İşadamları, esnaf, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve fikir önderleri ile siz vatandaşlarımızın sesine kulak verip, sizlerden gelen öneriler doğrultusunda bu kenti yönetmeye özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinden bölgede büyük sorun olan 2-B başta olmak üzere, belediyenin görev ve yetkisinde olmayan eğitim ve sağlıkla ilgili sorunların çözümü konusunda talepler geldi. Eğitim ve sağlık konusunda örnek projelere imza attıklarını yineleyen Şenol, “Eğitim ve sağlık ilgi alanımızda olmasa da ben bu konuda belediye olanaklarımızı sonuna kadar kullanıyorum. Çünkü eğitimli ve sağlıklı kentlerin yaşadığı insanların hızla ilerleyeceğine inanıyorum” dedi. Şenol, toplantının ardından kendisinden imza ve yazı almak için yarışan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası