Ege Postası
Geri

Başkan Şenol’a ‘kursiyer dopingi’

Gaziemir Belediyesi’ndeki resim, müzik ve fotoğraf kursuna katılanlarla AKM’de bir araya gelen Şenol, yaptığı hizmet ve projelere kursiyerlerin verdiği destek karşısında duygulandı
Başkan Şenol’a ‘kursiyer dopingi’
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Mart 2013 Pazartesi 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı icraatları düzenlediği toplantılarla işadamları, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, meslek gruplarına anlatan ve onların görüş, öneri ve şikayetlerini dinleyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, son olarak belediyenin kursiyerleriyle bir araya gelmeye başladı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve belediyenin müzik, resim ve fotoğrafçılık kursuna devam eden yaklaşık 300 Gaziemirlinin katıldığı buluşma, Başkan Şenol’u memnun etti.

‘Kültür ve sanatta atılım’
Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncer’in 4 bugüne kadar yapılan çalışmaları anlattığı sunumun ardından kursiyerlerin talep, öneri ve şikayetlerini dinleyen Başkan Şenol, yaptığı hizmet ve projelerin bilinmesi ve kursiyerlerin bu konuda verdikleri destek karşısında duygulandı. Şenol, hizmetlerinin odağına insanı koyduklarını söylerken, bir resim kursiyerinin şövalyelerin yetmediği yönünde yaptığı eleştiriye karşılık, “Demek ki biz bu kentte kültür ve sanat faaliyetlerinde çıtayı çok yükseğe çıkarmışız” diye konuştu.

‘Hayatlara dokunuyoruz’
Eğitimden sağlığa, kültür sanattan altyapıya belediyenin görevleri arasında yer alan ve görevleri arasında yer almayan birçok proje ürettiklerinin altını çizen Başkan Şenol, “Biz bu kentin sadece fiziki çehresini değiştirmiyoruz. İnsanların hayatlarına dokunan projeler üretiyor, kültürel çalışmalarla kente kimlik kazandırıyoruz” diye konuştu. Kentlerin yönetiminin belediye başkanına bırakılmayacak kadar ciddi bir iş olduğuna değinen Şenol, “Konuşarak, eleştirerek üreterek bize destek olun, yol gösterin” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası