Ege Postası
Geri

Güzelbahçe'nin güzel düğün salonu hizmette

Güzelbahçe'deki atıl durumda bulunan eski unlu mamuller fabrikası düğün salonu yapılarak, halkın hizmetine sunuldu.
Güzelbahçe'nin güzel düğün salonu hizmette
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Mart 2013 Pazar 17:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Güzelbahçe Belediyesi Düğün Salonu hizmete girdi, salonda ilk düğün yapıldı. Güzelbahçe Belediye Başkan Mustafa İnce, EXPO 2020'nin İnciraltı bölgesine gelmesiyle birlikte bölgede yüze yakın düğün salonunun kapanacağını ve İzmirlilerin Güzelbahçe bölgesine geleceğini söyledi.

Başkan İnce, ‘’İstikbal Ceddesi üzerinde Seyir Tepesi olarak adlandırılan yer daha önce halk ekmek fabrikasıydı. Ama maalesef buradaki kiracı iş yapmadı. Bölgede temel olarak bir düğün salonuna ihtiyaç duyuluyordu. Güzelbahçeliler, burada hafta içi 150 TL’ye, hafta sonu 300 TL’ye düğün yapabilecekler. Yaklaşık 400 metrekare büyüklüğündeki kapalı düğün salonu 250 kişi kapasitesinde yapıldı. Ancak düğün açık havada yapıldığı zaman bu kapasite en az üçe- dörde katlanacak” diye konuştu.

Belediye Düğün Salonu'nu, ayrıca çeşitli sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler de panel, konferans, konser ve çeşitli etkinlikler için kullanabilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası