Ege Postası
Geri

İyi bir eş, güzel yaşamın anahtarı

‘Mutlu Evlilik Mutlu Konak’ konulu söyleşide yeni evlenecek çiftlerle buluşan Başkan Tartan, “İyi bir eş yaşamın güzel geçmesinin anahtarıdır” dedi.
İyi bir eş, güzel yaşamın anahtarı
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Mart 2013 Cumartesi 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde ikinci kez genç çiftlere kapılarını açan Evlilik Hazırlıkları Fuarı’na Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan konuk oldu. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği söyleşide konuşan Başkan Tartan, evliliklerde sevgi ve saygıya vurgu yaptı. Evliliğin fedakarlık istediğini söyleyen Başkan Tartan, şöyle konuştu:

“Sevgi, saygı ve dayanışmanın olduğu yerde evlilikler devam eder. İki insanın bir araya gelmesi elbette çok güzel ancak bu aynı zamanda bir dayanışma, paylaşım ve ortak hedefe doğru yönelme. Paylaşım ve dayanışma ne kadar çok olur, sevgi ve saygı ne kadar güçlü olursa o ailede yetişecek çocuklar o kadar da mutlu ve huzurlu yetişir. İyi bir eş yaşamın da mutlu ve huzurlu geçmesinin anahtarıdır.”


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası