Ege Postası
Geri

Erzurumlulardan Başkan Karabağ’a büyük destek

Bayraklı'da yaşayan Erzurum Dernekleri bir araya gelerek, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a destek olduklarını açıkladı
Erzurumlulardan Başkan Karabağ’a büyük destek
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Mart 2013 Cuma 11:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Erzurum Hasankaleliler Dernek Başkanı Hulusi Başaran, Erzurum Çatlılar Dernek Başkanı Servet Durmuş, Erzurum Palandökenler Dernek Başkanı Medeni Erdem, Erzurum Dörtlüler Kültür Dayanışma Dernek Başkanı Kemalettin Kırım, Erzurum Narmanlılar Dernek, Erzurum Olurlular Dernek Başkan Yardımcısı Akın Güreş, Erzurum Bayraklılar Dernek Başkanı Ayhan Bahar, Erzurum Savatlılar Dernek Başkanı Hüseyin Ateş, Erzurum Sevenler Dernek Başkanı Zinnur Akdağ, Erzurum Narmanlılar Dernek Başkanı İsmail Subaşı ve Erzurum Oltulular Dernek Başkanı Ahmet Aydemir’in katıldığı toplantıda ortak bir dille “Başkan Hasan Karabağ’ın yanındayız” açıklaması yapıldı.

Hasankaleliler Derneği

Dernekler adına basın açıklamasını Erzurum Hasankaleliler Derneği Başkanı Hulusi Başaran okudu. Başkan Karabağ ile yola devam edeceklerini ifade eden Başaran sözlerine söyle devam etti; “Bizler Bayraklıda yaşayan Erzurumlular olarak, bugün burada bizleri hiç yalnız bırakmayan, düğünümüzde, cenazelerimizde, kısacası iyi günümüzde ve kötü günümüzde hep yanımızda olan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yanında olduğumuzu ve yanında olacağımızı ve desteklerimizin devam edeceğini ve Bayraklıda Başkanımız ile yola devam kararı verdiğimizi kamuoyuna duyururuz ”dedi.

Bazı kişilerin Erzurumlu dernekler ile katıldıkları toplantıları farklı yöne çektiklerini ve bundan rahatsızlık duyduklarını kaydeden dernek başkanları bu nedenle açıklama yapma ihtiyacı duyduklarını dile getirdi.

Palandökenler Derneği

Bu konuda açıklamayı Erzurum Palandökenler Derneği Başkanı Medeni Erdem, yaptı. Erdem; ”Ben şimdiye kadar hiçbir zaman CHP’nin yanında olmadım. Açık konuşuyorum ama Hasan Başkanı tanıdıkça Karabağcı oldum. Sosyal Belediyecilik yapması, herkese eşit davranması, hiç kimseyi ötekileştirmeden bu anlayışı onda hissetim ve onun yanında oldum. Bunun içinde pişman değilim ve onur duyuyorum. Ben Hasan Karabağ’ın yanındayım, derneğim olarak her zaman destekleyeceğim” dedi.



Narmanlılar Derneği


Erzurum Narmanlılar Dernek Başkanı İsmail Subaşı, “Bizler hiçbir zaman CHP’ye oy vermedik, bu bir gerçek. Ama Hasan Karabağ bizim derneklerimiz geldiğinde sanki CHP’liymiş gibi onu karşıladık. Başkan Karabağ bize Bayraklıda yapılmayanları yaptı. Onun için Başkanımızın yanında olacağız” diye konuştu.

Olurlular Derneği

Erzurum Olurlular Dernek Başkan Yardımcısı Akın Güreş, “Hasan Karabağ gerçekten halk içinde doğmuş. Sosyete çocuğu değil. Halk çocuğu olarak doğmuş bir kişidir. Bizimle kalkıp Erzurum’a kadar geldi. Burada kendisi ile daha yakın olma şansımız oldu. İlk defa derneklere bu kadar yakın olması, burada kalkıp Türkiye’nin diğer ucuna gitmesi bizlere onur vermiştir, gurur vermiştir” dedi

Dörtler Derneği

Erzurum Dörtler Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Kemalettin Kırım, “Başkanımız Hasan Karabağ her zaman derneklerimize destek vermiştir. Ne zaman çağırdıysak gelmiştir. Hepimizin değişik siyasi görüşleri olabilir. Bu bir belediyecilik anlayışıdır. Sayın Başkan Belediyeciliği çok iyi biliyor. Gelecekte daya iyi şeyler yapacağına inanıyorum, o neden ile ben sonuna kadar arkasında olacağımızı buradan beyan ediyorum” diye belirtti.

Erzurum Sevenler Derneği

Erzurum Sevenler Derneği Başkanı Zinnur Akdağ,” Bayraklı Belediye Başkanı her zaman bize destek verdi. Ve vermeye devam ediyor. Bize en büyük gurur veren olay ise Nene Hatun isminin kız yurduna verilmesi oldu. Bu bize büyük bir gurur verdi. SYaptığı birçok hizmet ile yanımızda oldu. O neden ile belediye Başkanımıza hepimiz gönlümüzü veriyoruz” dedi.

Savatlılar Derneği

Erzurum Savatlılar Derneği Başkanı Hüseyin Ateş, ”Gerçekten bugüne kadar hiç bir başkan gelmemiştir. Bizim sokaklarımızda pislikten kokudan geçilmiyordu. Hizmet denen bir şey yoktu. Şimdi hep halkın içinde, yanına gittiğiniz zaman sevgi saygı gösteriyor. Bundan daha iyi bir adam göremedim, o neden ile onun arkasındayım” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası