Ege Postası
Geri

EVKA 2’li Kadınlar Başkan Metin Solak’ı ağırladı

Çiğli’de faaliyet gösteren EVKA 2 Kadın Kültür Evi Derneği (ÇEKEV) üyeleri, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ı dernek binasında konuk ettiler. Başkan Metin Solak, hem kadınları dinledi hem de başta Evka 2 bölgesi olmak üzere Çiğli’de yapılan çalışmalar ile devam eden ve yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.
EVKA 2’li Kadınlar Başkan Metin Solak’ı ağırladı
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Mart 2013 Cuma 11:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - ÇEKEV Başkanı Kızbez Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları son toplantıya Başkan Metin Solak’ı da davet ettiler. Mahalleli kadınların da yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Solak, kadınları dinleme fırsatı buldu. “Biz başarımızı kadınlarımıza borçluyuz” diyen Başkan Solak, kadınların kendi içinde de önemli bir güç olarak, kamuoyu oluşturduklarına dikkat çekti. Kadınların her zaman yanında olduklarını ve projelerin önemli bir kısmının kadın, engelli ve çocuklara yönelik olduğunu vurgulayan Başkan Solak, “Son dönemde ‘kadın her yaşta güzeldir’ projesini ve KOSGEB ile kadınlara yönelik girişimcilik kursunu başlattık. Yine kadınlarımızla sık sık bir araya gelerek onları dinliyoruz. Kadınlarımızın taleplerini önemsiyoruz ve çalışmalarımızı ona göre şekillendiriyoruz” diye konuştu.

Pelikan Kafe müjdesi

Daha sonra belediye çalışmalarını ve projelerini anlatan Başkan Metin Solak, kadınlara kendi mahallelerinde yapılacak çalışmaları anlattı. Başkan Solak, kendisini ilgiyle dinleyen kadınlara daha önce hizmet verilen eski Pelikan Kafe’nin yıkılmasının ardından temizlenen alanda yeni bir Pelikan Kafe projelendirdiklerini müjdeledi. Toplam 4 kat ve 1 asma katı bulunacak kafeteryada aynı zamanda düğün de yapılabileceğini belirten Başkan Solak, “Çok amaçlı binada ayrıca açılır kapanır camlı teras balkon kafeterya olarak hizmet verecek ve bir de internet kafe bulunacak. Kompozit malzemelerin kullanıldığı, ahşap, granit ve cam malzemelerin uyumuyla şık bir mekan olarak hizmet verecek Pelikan Kafe, Evka 2 bölgesinde yaşayan halkımızın önemli bir ihtiyacını giderecek. 3 bin 500 metrekarelik inşaat alanı bulunacak kafeteryamızı en kısa zamanda yapmayı planlıyoruz” diye konuştu

ÇEKEV Başkanı Kızbez Aydın “Belediyemize teşekkür ediyoruz”

Çiğli Belediyesi’ne ait binada faaliyetlerini yıllardır sürdürdüklerini belirten ÇEKEV Başkanı Kızbez Aydın, belediyenin kendilerine her türlü desteği anında sağladığını belirterek, “Başkanımıza bizlere destek olduğu için minnetarız. Biz kadınları önemsiyor ve bizleri dinliyor. Bugün burada bizleri de bilgilendirdi. Taleplerimizi kısa sürede yerine getirdiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası