Ege Postası
Geri

Başkan Solak'tan Kaklıçlı gençlere müjde

Çiğli’nin ilçe merkezi dışarısında kalan mahallelerinden olan Kaklıç Mahallesi’nden futbol ateşi yükselecek. Bir amatör kulüp kurma hayalleri olan Kaklıçlı gençler, isteklerini Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’a iletti. Solak, gençlerin bu isteklerini karşılıksız bırakmadı..
Başkan Solak'tan Kaklıçlı gençlere müjde
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Şubat 2013 Çarşamba 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ-  İzmir’in Çiğli İlçesi Kaklıç Mahallesi gençleri amatör bir futbol kulübü oluşturup sahalara adım atmak istiyor. Kaklıç Mahallesi gençlerinden Uğur Çolak, Şahin Tepe ve Serhat Özcan, tüm Kaklıçlı gençler adına Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’a bu isteklerini iletti. İsteklerini karşılıksız bırakmak istemeyen Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Kaklıç Mahallesinden bir futbol takımı ortaya çıkarıldığı takdirde, bütün desteklerinin arkalarında olacağını ve direkt olarak 2. Amatörden başlayabileceklerinin müjdesini verdi…

  

KAHVEHANELERE DEĞİL SPORA

Tüm Kaklıçlı gençler adına Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ile konuşan Uğur Çolak, Şahin Tepe ve Serhat Özcan artık her gün kahvehanelerde oturup vakit geçirmek yerine spor yapmak istediklerini belirtti. Bu durum ile ilgili bir amatör futbol kulübü kurup sahalara çıkmak istediklerini belirten gençlere Başkan Solak da destek verdi. Solak, gençlerin kulüp kurmasına da destek olacaklarını belirtti. Ayrıca Solak gençlere, kulüp kurulup çalışmalar bittikten sonra da direkt olarak 2. Amatör’den sahalara adım atacaklarının müjdesini verdi.

 

KAKLIÇ’A YENİ SAHA

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, gençlere müjdeyi verdi. Genç arkadaşların kulüp kurması konusunda tamamen arkalarında olduğunu söyleyen Başkan Solak, “Kulüp ekipmanları ve diğer ihtiyaçlarını karşılayacağız. Spor ile uğraşmaları için, tüm desteğimiz arkalarında. 2 hafta sonra futbol oynamaları için yeni bir sahanın yapımına başlayacağız” diyerek, Kaklıç’a yapılacak olan yeni sahanın da müjdesini verdi. Ayrıca Kaklıç’ta hazırda var olan eski sahanın da bakımının yapılacağını bildirdi..

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası