Ege Postası
Geri

Tatı: Yeni Salih’ler yetişmeli

Buca Belediyesi’nden Bucaspor altyapısına gıda yardımı desteği
Tatı: Yeni Salih’ler yetişmeli
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Şubat 2013 Çarşamba 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- Buca Belediyesi, Bucaspor Akademi’de futbol oynayan minikler ve gençlerin bir yıllık mutfak ihtiyacını karşıladı. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Bucaspor Başkanı Dr. Mehmet Bektur ve yöneticiler, teknik heyet ve sporcularla buluştu, “Ağabeyleriniz geçen hafta yüzümüzü güldürdü. Bucaspor’un ve Milli takımlarımızın geleceği sizlersiniz. Bildiğiniz gibi Fenerbahçe’ye giden Salih arkadaşımızı bizler Bucasporlu olarak anıyoruz. Akademi’den yeni Salih’lerin yetişmesini bekliyoruz” dedi.

Belediye Başkan Yardımcıları Hüsnü Kaya, Halit Kurt, Suat Nezir ve Muzaffer Kater’in de katıldığı törende konuşan Başkan Ercan Tatı,  Bucaspor’un her zaman yanında olduklarını belirtti. Tatı, Yasaların bize sağladığı imkanlar dahilinde Bucaspor’un destekçisiyiz. BUcaspor ile Belediye hiçbir zaman birbirinden ayrı düşünülemez” dedi.

Bucaspor Başkanı Mehmet Bektur ise altyapıda 152 futbolcu ve yatılı olarak kalan 40 futbolcu adayının bulunduğunu söyledi. Mehmet Bektur, altyapıdan  A takımına kazandırılan futbolcuların aidiyet duygularının çok yüksek olduğunu da anımsattı, “Bizler altyapıdan A takımına ne kadar çok oyuncu alırsak o kadar maliyetlerimiz azalıyor. Mali açıdan da altyapıya önem vermek gerekiyor” dedi. Bektur, çok başarılı sporcuların Bucaspor’dan yetiştiğini de ifade ederken, “Belediyemizin bizim çabalarımıza verdiği destekten dolayı Sayın başkanımız Ercan Tatı’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Törende daha sonra Bucaspor altyapısının gereksinimi olan 5 kamyonet erzak teslim edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası