Ege Postası
Geri

Hurda lastiklerden rengarenk saksılar

Güzelbahçe Belediyesi, araçlardan çıkan hurda lastikleri atmıyor, yakmıyor, park ve yeşil alanlarda aksesuvar olarak kullanıyor.
Hurda lastiklerden rengarenk saksılar
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Şubat 2013 Salı 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Çevreye duyarlı yatırımlarıyla dikkat çeken Güzelbahçe Belediyesi, örnek bir projeye daha imza attı. Belediyenin araçlarından hurdaya çıkan lastik tekerlekler, çöpe atılmıyor, yakılmıyor ve çevreci bir amaç doğrultusunda kullanılıyor. Hurda lastikler, rengarenk boyandıktan sonra ilçenin çeşitli yerlerindeki park ve yeşil alanlara konuluyor, içerisine çiçek ekiliyor.
Aynı zamanda peyzaj mimarı olan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, yeşil alanlarda ve parklarda her türlü objenin aksesuvar olarak kullanılabileceğini belirterek, “Biz belediye bütçesine maliyet getirmeyen, ekonomik aksesuvarlar kullanarak çevreyi güzelleştirmeye çalışıyoruz. Hurda lastik tekerleklerini yakmak veya atmak yerine boyayarak parklarda saksı niyetine kullanıyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası