Ege Postası
Geri

Başkan Soylu’ya 2. yıl sürprizi

4 Nisan 2014 yılında başkanlık koltuğuna oturan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’ya görevdeki ikinci yılı nedeniyle kadınlar sürpriz ziyarette bulundu. Ziyarette 2. yıl pastası da kesildi.
Başkan Soylu’ya 2. yıl sürprizi
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Nisan 2016 Pazartesi 12:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
30 Mart yerel seçimlerinden yüzde 42'lik oy oranıyla büyük bir zaferle çıkan ve 4 Nisan 2014’te ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak görevine başlayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’ya, AK Parti Menderes İlçe Kadın Kolları 2. yıl sürprizi gerçekleştirdi. Sürpriz ziyarette Başkan Soylu’nun eşi Esra Soylu ve oğlu Kadir Aras Soylu, AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre ve AK Parti Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Kösem ile AK Partili kadınlar yer aldı.

Birlikte daha iyiye
Sürpriz ziyaretle mutlu olan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,  “ 2 yıl önce büyük bir zafer kazanarak ilçemize AK belediyeciliği getirdik. Bu zaferde en büyük destekçimiz siz kadınlar oldunuz. 2 yıldır ilçemize hak ettiği değeri vermek için canla, başla çalışıyoruz. Bu süreçte de yine en büyük destekçimiz kadınlar oldu. Menderes’in 50 yıllık hayallerini gerçekleştirme adına büyük yol aldık. Bu yolculuğumuz sizlerle devam edecek. Allah’ın izniyle AK Belediyeciliğin en güzel örneklerini Menderes’te sergilemeye devam edeceğiz” dedi.

Hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz
2 yıl önce Menderes ‘in hayallerini gerçeğe dönüştürmek için göreve talip olduklarını hatırlatan Başkan Soylu, “ Göreve talip olduğumuzda Menderes için hayallerimiz vardı. Bu hayaller bizim değil, Menderesli kardeşlerimin hayalleriydi. Biz Menderesli hemşehrilerimizin duygularına tercüman olmak için göreve geldik ve 2 yıldır da Mendereslilerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor. Bu hayallerin gerçeğe dönüşmesinde bizimle olan kadınlarımıza şükran borçluyum” ifadelerini kullandı.

Pasta kesildi
Ziyarette Başkan Soylu, Menderesli kadınların kendisi için özel olarak yaptırdığı 2. yıl pastasını da kesti. Kadınlarla birlikte pastayı kesen Soylu, birlik ve beraberlik içerisinde Menderes için çalışmaya devam edeceklerini de dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası