Ege Postası
Geri

Başkan Tugay: Bize çamur atmaya çalışan bunun için birilerini satın alanlar var!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, CHP Balçova İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Burada konuşan Cemil Tugay, sosyal medyada hakkında yapılan karalama kampanyalarına değindi. Tugay, “Bizlere değişik şekillerde çamur atmaya çalışan ve başarısızmış gibi göstermeye çalışan, bunun için sosyal medyada birilerini satın alan insanlar var. Ne ben ne de CHP’yi temsil eden başka bir belediye başkanı sizlerin başını önüne eğdirecek bir şey yapmadı, yapmayacaktır. Önümüzdeki 5 yıl, geçen 5 yılda olduğu gibi pırıl pırıl ve tertemiz bir dönem olacaktır. Bize ihtiyaç olan her vatandaşımızın sonuna kadar yanında olacağız." dedi.
Başkan Tugay: Bize çamur atmaya çalışan bunun için birilerini satın alanlar var!
Haberler / Yerel Politika
31 Ocak 2024 Çarşamba 14:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Aday olduktan sonra ilk ziyaretini CHP Karşıyaka İlçe Örgütü'ne yapan Başakn Tugay, bugün de Balçova İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Tugay'ı burada CHP Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit karşıladı.

Balçova ilçe örtügü ziyaretinde Tugay'a; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da eşlik etti.

İlçe ziyaretinde açıklamalarda bulunan Cemil Tugay, şöyle konuştu:

"Benim şöyle bir özelliğim var, ben Balçova’da büyüdüm. Ata caddesinde ayağımın basmadığı yer yoktur. Babam öğretmen olduğu için İzmir’in farklı yerlerinde yaşadık. Teleferik tepesinde işportacılık yaptım. Hem CHP çaıtısı altında olmaktan hem İzmir’de böylesine önemli bir göreve aday olmuş olmak bana bu dünyada bahşedilmiş en güzel armağanlardan birisi. 

ÇAMUR ATMAYA ÇALIŞAN BUNUN İÇİN BİRİLERİNİ SATIN ALANLAR VAR

Bizlere değişik şekillerde çamur atmaya çalışan ve başarısızmış gibi göstermeye çalışan, bunun için sosyal medyada birilerini satın alan insanlar var. Ne ben ne de CHP’yi temsil eden başka bir belediye başkanı sizlerin başını önüne eğdirecek bir şey yapmadı, yapmayacaktır. 

Önümüzdeki 5 yıl, geçen 5 yılda olduğu gibi pırıl pırıl ve tertemiz bir dönem olacaktır. Bize ihtiyaç olan her vatandaşımızın sonuna kadar yanında olacağız. İnsanlar yalnız ve ekonomik sıkıntı içerisinde. İnsanlar sahipsiz ve karınlarını doyuramıyor. Çocuklarımızın ihtiyaçları karşılanamıyor. Biz bugüne kadar İzmir’de herkesin yanında olduk. Sadece İzmir’de değil, yangın çıktı yangını söndürmeye gittik. Deprem oldu depremzedelere yardımcı olmak için koşturduk. Biz ülkemizi sevdiğimiz ve Cumhuriyet’e inandığımız için ve cumhuriyetin kimsesizlerin kimsesi iken oradaki sorumluluğu biz üstlendik. Bundan sonra da bu anlayışla sahada var olmaya ve çalışmaya devam edeceğiz. 

"30 İLÇEDE OY REKORU KIRARAK BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ"

Bizlere değişik yaftalar yapıştırmaya niyetlenen insanlara sesleniyorum, İzmir’i rant cehennemine çevirmeye hayal ettiğiniz o makama asla ulaşmayacaksınız. Biz CHP’liler buna izin vermeyeceğiz. Bu ülkede Atatürk’ün  kurduğu Cumhuriyet ve Atatürk’ün kurduğu CHP var. Biz var olduğumuz sürece kötü emellerinize asla ulaşamayacaksınız. Size söz veriyorum. Balçova’da da 30 ilçede oy rekoru kırarak bu seçimi kazanacağız. Bize güvenenleri asla mahçup etmeyeceğiz. Bir ail eve tek vücut olarak görevimizi yapacağız. İlk genel seçimde iktidarın da sözünü veriyorum. Akılla, bilimle ve vicdanla yöneteceğiz. Tertemiz bir yürekle yöneteceğiz."

ONUR YİĞİT: GENÇLERE VE KADINLARA GÜVENİLDİ

Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, “Üzerimdeki sorumluluğun farkındayım. Çok zor bir görev aldım. 20 yıldır Balçova’da bir yerel iktidar var ve burada sosyal belediyecilik çok iyi bir şekilde yapıldı. Ancak bir değişimin olacağını ve ben bu değişimde bayrağı daha yukarı taşıyacağım. Ülkemizde derin bir ekonomik kriz var. Genel seçimlerin ardından seçmende bir umutsuzluk oluştu. Artık insanlar siyasi görmek istemiyorlardı. Tek sorunları yaşadıkları ağır krizin etkileriydi. Genel Başkanımız ciddi bir değişim hareketi başlattı. Genel Başkanımız gençlere ve kadınlara güvenildi. Biz gençler ve kadınlar, ‘biz bu işi çok iyi yaparız’ dedik ancak bize fırsat verilmemişti. Bugün belirlenen adaylara baktığımızda bu fırsatın verildiğini görüyoruz. Biz bu işi başarırsak bunun arkası gelecektir. Türkiye’de yerelde değişimin ateşini yakacağız ve Genel Başkanımıza, ‘Biz başardık, siz de başarın’ diyeceğiz. Belediyecilikle ilgili bir çok şeyi yerine getireceğiz. Ancak burada yapılması gereken daha fazla şeyin olduğunu düşünüyorum. Balçova’da yapı stoku eskidi ve yenilenmesi gerekiyor. Yerelde sizlerle birlikte CHP bayrağını en tepeye taşıyacağız. Rekor oy alacağız” dedi.

DENİZ YÜCEL: İZMİR'DE İZ BIRAKACAK

Deniz Yücel, “Bugün bir bayrak yarışının ilk adımını birlikte yaşıyoruz. Fatma Çalkaya 2019 yılında adaylaştı belediye başkanı seçildi ve o günden beri 5 sene Balçova’ya değerli hizmetler yaptı. Öncesine Mehmet Ali Çalkaya çok değerli hizmetler yaptı. Bugün de bu bayrak yarışında önümüzdeki yerel seçimlerde ve sonrasında bizim çok geçmişten ve köklü bir dostluğumuz olan geçmiş dönem milletvekilimiz Ali Yiğit’in oğlu Onur Yiğit bu bayrağı devralacak. İnanıyorum ki Balçova’ya çok değerli hizmetler yapacak. Geçmişte yapılanlar ona yol gösterecek. O çıtayı daha yukarı götürecek. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız inanıyorum ki yüksek bir oyla seçilecek ve İzmir’de iz bırakacak. Ben her ikisine de başarılar diliyorum” dedi.

MURAT BAKAN: TUGAY, TAM BİR ADANMIŞLIK İÇERİSİNDE

Murat Bakan, “Bu fotoğraf içerisinde en önemli şey Fatma Çalkaya. Mehmet Ali Başkanımız farklı bir belediyecilik yaptı. CHP bu kadar güçlü değildi. Çalkaya’nın çok katkısı var. Eşinden aldığı bayrağı da Fatma Çalkaya yükseltti. Her ikisine de teşekkür ediyorum. Hem bu çalışmalar için hem de değişimin arkasından ilk koşan belediye başkanımız Fatma Çalkaya oldu. Partiilik böyledir. Biz bir şey yapmaya çalıştık. Dğişimin sonucunda MYK yaş ortalamamız 46. 43 yaşında bir PM var. Partide kadınlar ve gençler noktasında değişim olsun istedik. Bugün adayımız belirlendi ve onun etrafında kenetlendik. Cemil Tugay Büyükşehir’de aldığı bayrağı yükseltecek. Tugay tam bir adanmışlık içerisinde mücadele edecek” dedi.

 

Başkan Tugay'dan 'Mehmet Cengiz' açıklaması: Hiç görmedim, tanımam
 

 

Başkan Tugay, CHP Karşıyaka İlçe Örgütü'nü ziyaret etti
 

 

Cemil Tugay'dan iktidara tepki: Hükümetin İzmir tutumu ayrımcı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası