Ege Postası
Geri

Başkan Tugay'dan başkanlara ziyaret; Görüş alışverişinde bulundu

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Tugay, CHP İzmir İl Örgütünün deneyimli isimleri Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'u ziyaret etti.
Başkan Tugay'dan başkanlara ziyaret; Görüş alışverişinde bulundu
Haberler / Yerel Politika
1 Şubat 2024 Perşembe 17:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP MYK ve PM kararıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Dr. Cemil Tugay, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'u makamlarında ziyaret etti.

Tugay ilk olarak Başkan Engin ile bir araya geldi.

Başkan Tugay ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Narlıdere Belediye Başkanımız ve Eski İl Başkanlarımızdan Sayın Ali Engin'i makamında ziyaret ederek yerel seçim öncesinde görüş alışverişinde bulunduk. Bundan sonraki süreçte sürekli iletişimde kalarak kendisinin deneyimlerinden ve görüşlerinden faydalanmaya sürdüreceğiz. 

Görev süresi boyunca Narlıdere'de yaptığı hizmetler için Sayın @chpaliengin'e teşekkür ediyorum."

SELVİTOPU İLE BİR ARAYA GELDİ

Tugay daha sonra Başkan Selvitopu'nu ziyaret etti.

Tugay, sosyal medyadan paylaşım yaparak şunları söyledi;

"Karabağlar Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret ettik. Yerel seçimler için istişarelerde bulunduk. Başkanımıza görevi boyunca Karabağlar’da yapmış olduğu hizmetler için çok teşekkür ediyorum.

İzmir’imizin yarınları için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz."

BATUR'A ZİYARET

Başkan Tugay Karabağlar ziyaretinin ardından Konak'a geçti. Tugay, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile bir araya geldi.

Tugay görüşmeye ilişkin, "Konak Belediye Başkanımız Sayın Abdül Batur’u makamında ziyaret ederek yerel seçim öncesinde görüş alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki dönemde şehrimiz için sürekli iletişimde kalarak kendisinin deneyimlerinden ve görüşlerinden faydalanmayı sürdüreceğiz. Konak’ta yaptığı hizmetler için Sayın Abdül Batur’a teşekkür ediyorum.  @baskanbaturr" dedi.

Başkan Batur ise şu paylaşımı yaptı;

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız ve Karşıyaka Belediye Başkanımız @drcemiltugay ile belediyemizde bir araya geldik. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarında başarılar diliyor, adaylığının kentimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası