Ege Postası
Geri

Başkan Tugay 'liste' iddialarına yanıt verdi: İftiradır ve haddini fazlasıyla aşmıştır

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kendisi ile ilgili yapılan “delege seçimleri liste” iddialarına yanıt verdi. Tugay, “İlla birini eleştirecekseniz utanıp sıkılmadan başka bir ilçenin belediye başkanı olduğu halde insanları tek tek telefonla arayıp Karşıyaka’da dizayn çalışması yapanları eleştirin. Çünkü basitlik ve ucuzluk budur. Paylaşımınız yalandır, iftiradır ve haddini fazlasıyla aşmıştır” dedi.
Başkan Tugay 'liste' iddialarına yanıt verdi: İftiradır ve haddini fazlasıyla aşmıştır
Haberler / Yerel Politika
21 Temmuz 2023 Cuma 22:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nde delege seçimleri tüm hızıyla devam ediyor. Son günlerde bazı belediye başkanlarının mahalle delege seçimlerine müdahil olduğu iddiaları tartışılmaya devam ediyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın “elinde liste” ile mahalle mahalle gezdiğini iddia eden Halil Soyaltın sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Soyaltın paylaşımında, “Karşıyaka Belediye Başkanının elinde listeyle sokaklarda delege avcılığına çıkması, siyasette seviyesizliğin bir göstergesi midir?” ifadelerini kullandı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay da paylaşımın altına yorum yaptı.

Başkan Tugay, “Sayın Halil Soyaltın, paylaşımınızda “elimde listeyle sokak sokak gezip delege avına çıktığım” gibi çok tuhaf ve iftira niteliğinde bir paylaşım yapmışsınız. Nerede?, ne zaman?, hangi sokak? Ne biçim bir suçlama bu? Bana uzun uzun nasihat vereceğinize önce doğru şeyler yazın paylaşımlarınızda.Ben ne kendime göre yapı oluşturuyorum, ne de kimseye müdahale ediyorum. Parti üyesi olarak müsaade ederseniz benim de görüşüm ve partili arkadaşım olsun. İlla birini eleştirecekseniz utanıp sıkılmadan başka bir ilçenin belediye başkanı olduğu halde insanları tek tek telefonla arayıp Karşıyaka’da dizayn çalışması yapanları eleştirin. Çünkü basitlik ve ucuzluk budur. Paylaşımınız yalandır, iftiradır ve haddini fazlasıyla aşmıştır. Ve ben iftiracıların benimle ilgili gizli veya açık dedikodusundan hakkaten çok sıkıldım. Sizden ve arkadaşlarınızdan dileğim beni konu etmeden mahallelerinizde çalışma yapmanız. Benim sizin yarışınıza bir dahlim yok. Umarım anlaşılmıştır. Nasihatinize değil, doğru konuşmanıza ihtiyacım var. Saygılar” dedi.

Öte yandan Tugay, kendisi ile ilgili yapılan paylaşımın altına yapılan yorumlara ise şu şekilde yanıt verdi;

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası