Ege Postası
Geri

Başkan Uğurlu'dan 'Akalan' mesajı!

CHP ile AK Parti arasında kentte polemik konusu olan Kemalpaşa Belediyesi’nin Akalan’daki arsalarının satışıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kemalpaşa Belediye Başkanı AK Partili Arif Uğurlu, Akalan Köylülerini ağırladığı toplantıda net konuştu: “Akalanlılar hiç üzülmesin. Akalan köylüsünün bu mülkleri alabilmesi için elimizden geleni de yapacağız.” Başkan Uğurlu gündemdeki satış kriziyle ilgili konuştu
Başkan Uğurlu'dan 'Akalan' mesajı!
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Aralık 2015 Çarşamba 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kemalpaşa Belediyesi’nin Akalan’daki arsalarının satışıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, bu arsaların sadece köylünün olacağını kaydetti. Akalan’dan gelen vatandaşları ağırlayan Başkan Uğurlu, “Bizim akalandaki 31 arsayı satmamızdaki amaç, öncelikle çocuklarına veya evinin yanını bir ev daha yapmak isteyen vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaktı. Yani Akalanlı kardeşlerimizin talebi üzerine biz bu satışı gerçekleştirmek için ihaleye çıktık. Ancak konu farklı noktalara götürüldü” diye konuştu. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda, yaşanan süreci bütün yönleriyle aktaran Başkan Uğurlu, “Akalan köylüsü hiç üzülmesin. Bizim buradaki muradımız, köylünün mülk sahibi olmasıdır. Akalan köylüsünün bu arsaları alabilmesi için elimizden geleni de yapacağız” ifadesinde bulundu.
 
GEREKEN YAPILACAK
İhale sürecinin yakından takip edeceklerini de aktaran Başkan Uğurlu, “İnşallah, bu ihaleyi benim de başında bulunduğum bir komisyon gerçekleştirecek. Akalan köylüsünün haricinde ihaleyi kim alırsa alsın, bu arsaları onlara vermemek için gerekirse ihaleyi iptal edeceğiz. Umuyoruz ki, bu arazilerin tümünü sadece akalan köylüsü satın alacak. Belediye başkanı olarak, bu arsaları Akalan köylüsünün alması için elimizdeki bütün yetkileri kullanacağız. Akalan köylüsünün yüreği ferah olsun. Bize sahip çıkan köylümüze biz de sahip çıkacağız” dedi.
 
KÖYLÜ BİZE SAHİP ÇIKTI
İzmir-İstanbul Otoyol inşaatı sırasında yaşanan bazı tatsız ve provakatif olaylara rağmen belediyecilik hizmetlerinin aksatılmadan sürdürüldüğünü hatırlatan Başkan Uğurlu, sözlerini şöyle bitirdi: “Bu noktada ilçemizin en güzel kent meydanlarından biri Akalan’da gerçekleştirdik. Benzer şekilde buradan yine söylüyorum, Akalan’ın muhtarı, ara sokaklarla ilgili yazıyı getirsin. Söz, aslanlar gibi buraları da yapacağım. Taş ocağında bir sürü vaka olduğu halde Akalan köyü bize sahip çıktı. Onlara teşekkür ediyorum.” Toplantı sonrası Başkan Uğurlu ve Akalan heyeti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası