Ege Postası
Geri

Başkan Uğurlu muhtarlarla iftarda buluştu

Her fırsatta muhtarlar ile bir araya gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Ramazan ayında da geleneği bozmadı ve muhtarlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Başkan Uğurlu muhtarlarla iftarda buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Temmuz 2016 Cumartesi 18:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ramazan Ayı dolayısıyla Kemalpaşa Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu birlik, beraberlik ve kaynaşma iftar yemeğine Başkan Uğurlu, Sayın Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Sayın Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erhan Gönülbağı ve Sayın Emniyet Müdürü Şahin Özdemir ile birlikte katıldı.

''İnsanlık Bir Kez Daha Kaybetmiştir''

Kemalpaşa Belediyesi Yiğitler Piknik Alanı'nda düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Başkan Uğurlu, Ramazan ayı dolayısıyla kentteki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla, mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya gelen Uğurlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ramazan ayında  manevi duyguların yoğun bir şekilde yaşandığının altını çizerek şunları söyledi:

''Ramazan ayında arzu etik ki  muhtarlarımız ile bir araya gelelim. Çünkü her bir araya geliş tazelenmedir ve birlikteliğin doğuşudur. Özellikle ülke olarak birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz  böyle bir dönemde bir araya gelmek daha bir anlamlı oldu. Bildiğiniz üzere son bir senedir terör ülkemizi umutsuzluk girdabına almak istiyor. Rabbime şükürler olsun ki terör ve destekçileri ne yaparsa yapsınlar delip bu milletin sinesine toslayıp kaldılar. Hendek kazıp bu ülkeyi diz çöktürmek isteyenleri arkalarındaki destekçileri ile beraber askerimiz ve polisimiz tarafından engellendi. Allah onlardan razı olsun'' şeklinde konuşan Başkan Uğurlu,  İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısını da kınayarak, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek sözlerine devam etti:

''Değerli muhtarlarımız ramazan rahmet ayı birlik ve beraberlik ayıdır.  İstanbul Atatürk Havaliman'ında gerçekleşen terör saldırısında insanlık bir kez daha kaybetmiştir. Birileri kendi çıkarları uğruna benim ülkemi kaosa sürüklemek istiyorlar ancak terör ne kadar bizim geleceğe dair umutlatrımızı kırmak arzusunda olsa da biz birlik ve beraberliğimizi kırma fırsatını  asla onlara bu fırsatı vermiycez.  ülkemizde asla bir kaos ve ümütsizliğimizin ortaya çıkmasına izin vermiycez. rabbim bu ülkeyi ezansız bırakmasın ve bayrağımızın göklerden inmesini asla bizlere göstermesin. Bu topraklar bu hilal bu ezan uğruna şehit düşmüş tüm vatan evlatlarını bir kez daha rahmet diliyorum''

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası