Ege Postası
Geri

Başkan'ın sahur mesaisi

Ramazan Ayı’nı vatandaşlarla iç içe geçiren ve çat-kapı iftar ziyaretleri ile sofralara konuk olan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bu kez sahurda İnönü Mahallesi’ni ziyaret etti, vatandaşlarla birlikte yemek yedi.
Başkan'ın sahur mesaisi
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Temmuz 2014 Perşembe 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İLGİ BÜYÜKTÜ
Mahalle ziyaretlerini Ramazan Ayı’nda da sürdüren Başkan Akpınar, ilk olarak Şemikler Mahallesi’ndeki Ramazan eğlencelerine katıldı. Hacivat- Karagöz ve tiyatro gösterilerini izleyen Akpınar gece ise İnönü Mahallesi’nde sahur yaptı. Yamaç Parkı’nda gerçekleştirilen sahur etkinliğine meclis üyeleri, muhtarlar ve 100’e yakın vatandaş katıldı.


 
EV EV DOLAŞTILAR
Kurulan sofralarda İnönü Mahallesi sakinleri ile sahur yapan Başkan Akpınar, Ramazan davulcusu ile birlikte evleri de dolaşarak vatandaşları sahura kaldırdı. Ramazan Ayı’nın barış, sevgi, saygı ve hoşgörü ayı olduğunu söyleyen Akpınar, çocuklarla da bol bol fotoğraf çektirdi.


 
“DAYANIŞMA RUHUMUZ ARTIYOR”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Ramazan Ayı, dayanışmanın, sevginin, barışın ve hoşgörünün ayıdır. Bugünlerde toplumsal dayanışmayı daha fazla hissediyoruz. Sahurda, soframızı vatandaşlarımızla paylaşmak istedik ve Ramazan nostaljisi yaptık” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası