Ege Postası
Geri

Batman'da biri Afgan uyruklu 3 kişi boğuldu

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Batman'da serinlemek amacıyla suya giren biri Afganistan uyruklu 3 kişi, boğuldu. Sivil savunma ekipleri, boğulan 3 kişinin cesedini çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Batman merkezde...
Batman'da biri Afgan uyruklu 3 kişi boğuldu
Haberler / Güncel
30 Haziran 2013 Pazar 17:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Batman'da serinlemek amacıyla suya giren biri Afganistan uyruklu 3 kişi, boğuldu. Sivil savunma ekipleri, boğulan 3 kişinin cesedini çıkarmak için yoğun çaba sarf etti.

Batman merkezde ikamet eden Seyit Muhammet Musrevi isimli Afgan uyruklu bir kişi, eşi ve 2 çocuğu ile beraber piknik yapmak için Hasankeyf’e gitti. Serinlemek için Dicle Nehri'ne giren Musrevi, akıntıya kapılarak boğuldu. Eşi ve çocuklarının yardım istemesiyle olay yerine ulaşan arama kurtarma ekipleri ve ilçe jandarma ekipleri, nehirde kaybolan Musrevi’nin cesedini bulmak için çalışma başlattı. Musrevi’nin eşi, Dicle Nehri kenarında sinir krizleri geçirerek kocasının bulunmasını istedi.

BARAJ SULARINDA DA 2 KİŞİ KAYBOLDU

İkinci boğulma vakası Kozluk’un Yanıkkaya köyü mevkiinde Batman Barajı'nda meydana geldi. Silvan’dan piknik yapmak amacıyla aileleri ile birlikte baraj kenarına giden Ömer Altay (20) Mehmet Çağır (18) adlı 2 genç, serinlemek için girdikleri baraj gölünde boğuldu. Arama kurtarma ekipleri gölde kaybolan 2 çocuğun cesetlerini iki saatlik aramadan sonra buldu. 2 gencin cesedi otopsi yapılmak üzere Kozluk Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası