Ege Postası
Geri

Batur' dan NARBEM öğretmenlerine erken kutlama

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur Öğretmenler günü kutlamalarına Belediye dershanesi NARBEM öğretmenlerinden başladı. Başkan Batur öğretmenlerin derslerini aksatmamaları için teneffüs arasında kısa bir ziyaret gerçekleştirdi.
Batur' dan NARBEM öğretmenlerine erken kutlama
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Kasım 2013 Cumartesi 14:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Atatürk’ün çizgisinden asla ayrılmayacağız
Narlıdere Belediyesinin 'Eğitimde Fırsat Eşitliği' sloganıyla 2002 yılında hayata geçirdiği NARBEM dershanesi öğretmenlerine 24 Kasım öncesinde bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Batur, yakın zaman öncesinde kuruluşunun 10. Yılını kutladığımız NARBEM’in 10 yıldır Narlıdere'nin pırıl pırıl gençlerinin önüne parlak ve tertemiz bir gelecek imkanı sunmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Batur “Herkes tarafından bilinmelidir ki, NARBEM her kesime eğitimde fırsat eşitliği sağlarken en önemli olmazsa olmazı Atatürkçü çizgisinden asla ayrılmadığı ve ayrılmayacağıdır. Değerli öğretmenlerimiz, geleceğin teminatı çocuklarımızı en iyi bir şekilde yetiştirdiğinizden bir kuşkumuz yok. Zaten bunu sınavlarda alınan başarılı neticelerden görebiliyoruz. NARBEM çatısı altında aydınlık, pırıl pırıl gençler yetiştiren siz değerli öğretmenlerimizin, 24 Kasım öğretmenler gününü şimdiden kutluyor, 25 Kasım günü sizler onuruna vereceğimiz yemeğimize bir kez daha şahsen sizleri davet ediyorum” dedi. Başkan Batur ayrıca 24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle NARBEM öğretmenlerine birer gül takdim etti.

NARBEM’i devam ettirmeyi planlıyoruz
2013-2014 eğitim öğretim yılında kapatılacağı söylenen dershaneler ile ilgili konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “Şu ana kadar tam olarak açıklığa kavuşmamakla beraber gelecek dönem dershaneler kalkacağı söyleniyor. NARBEM daha çok bir kurs işleyişinde olduğu için gerekli yerlerle görüşmelerimizi yaparak NARBEM’i devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası