Ege Postası
Geri

Bayındır'da yedi evlat bir anaya bakamadı

Bayındır Belediyesi’ne gelen bir ihbar üzerine Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, ihbar yapılan yere giderek yerinde inceleme yaptı. Yapmış olduğu inceleme sonucunda, İlçenin Sarıyurt Mahallesinde yaşayan Mahide Ç. adlı teyzenin hayat hikâyesi Başkan Sesli’yi derinden etkiledi. Başkan Sesli'yi derinden etkiledi
Bayındır'da yedi evlat bir anaya bakamadı
Haberler / İzmir
24 Haziran 2015 Çarşamba 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- 77 yaşında ve 7 çocuğu olan Mahide Ç.  teyze, çocuklarının kendisine bakmadığını, sağlıksız ve kötü koşullarda yaşam savaşı verdiğini öğrendi.

Başkan Sesli hemen harekete geçerek Bayındır Devlet Hastanesi sağlık ekipleriyle birlikte Mahide Ç. nin yaşadığı eve giderek önce kendisini sağlık kontrolünden geçirdi. Ardından ilçenin Bayındır Devlet Hastanesi Başhekimine ulaşarak kontrollerinin yapılması için hastaneye yatırdı.  

Mahide Ç. teyzenin sağlığı hakkında son durumu öğrenmek için hastane yetkilileri ile görüşen Başkan Sesli; ilgi ve bakımsızlıktan dolayı çok zayıf durumda olduğunu, iki gün yoğun bakımda tutularak kontrollerinin yapılacağı ve durumunun takip edileceği bilgisini aldı. 

Başkan Sesli “Mahide teyzemizi mutlu görmek bizlere dünyaları verdi. Umut ediyorum ki en kısa zamanda eski sağlığına tekrar kavuşur” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası