Ege Postası
Geri

İzmir'de SDP'ye operasyon: 4 gözaltı

İZMİR'de, Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) İl Başkanlığı'na polisin düzenlediği operasyonda, 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı. İl başkanlığındaki aramalarda, 3 tabanca ile mototofkokteyli ve bıçak bulunduğu öne sürüldü. İzmir polisinden o partinin il başkanlığına operasyon
İzmir'de SDP'ye operasyon: 4 gözaltı
Haberler / İzmir
24 Haziran 2015 Çarşamba 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alsancak semtindeki SDP İzmir İl Başkanlığı'na dün akşam saatlerinde İzmir Emniyet Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Parti binasında, avukatların da katılımıyla arama yapıldı. Aramalarda, 3 tabanca, molotofkokteyli ve bıçak bulunduğu belirtildi.



Aramalar sonrasında, parti yöneticisi olduğu bildirilen 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı. Polis, parti binasındaki bazı evrak ve belgelere de el koydu. Aramalarda, patlayıcı madde bulma konusunda eğitimli bir köpek de yer aldı.

SORGULARI SÜRÜYOR

İzmir'de, Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) İl Başkanlığı'na polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 1'i kadın 4 kişinin sorgusu sürüyor. Parti binası ve gözaltına alınan 4 kişinin üst aramasında, 3 tabanca, 8 molotof kokteyli, çok sayıda büyük bıçağın yanı sıra, satır, sopa, bomba yapımında kullanılmak üzere temin edilmiş olabileceği düşünülen çivi ve benzeri malzemeler de ele geçirildiği belirtildi. Zanlıların, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.
(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası