Ege Postası
Geri

Bayraklı'da down sendromu için farkındalık etkinlikleri

Bayraklı Belediyesi 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Gününde çeşitli etkinliklerle “farklılık değil farkındalık” yaratabilmek için bir dizi etkinlik düzenleyecek.
Bayraklı'da down sendromu için farkındalık etkinlikleri
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Mart 2016 Cuma 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Engelli dostu Bayraklı Belediyesi, 21 Mart’ta Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda down sendromluları ağırlayacak. Buradaki etkinlikte halk oyunları, zumba ve bokwa gösterileri, akrobasi şovları ve break dans yapılacak. Saat 13.00’da başlayacak etkinlikte down sendromlular ve aileleri keyifli bir gün geçirecek.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, amaçlarının Down Sendromu konusunda farkındalık yaratmak olduğunu belirterek, “Bununla ilgili engelliler merkezimiz ciddi çalışmalar yapıyor. Down sendromlu bireylerin ayrımcılık ve önyargıya maruz kalmasını önlenmesi gerekiyor. Bunun için de küçük yaştan itibaren çocuklarımızın bilgilendirilmesi gerekiyor. 21 Mart’ta down sendromlu kardeşlerimizin keyifli bir gün geçirmeleri için ücretsiz bir etkinlik düzenleyeceğiz. Onların mutluluğuna ortak olmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi. Öte yandan etkinlikle ilgili bilgi almak isteyenler (0232) 371 60 67 numaralı telefon numarası arayabilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası