Ege Postası
Geri

Bayraklı'da yıkılan ev imeceyle yapılacak

Bayraklı Belediyesi geçtiğimiz ay evlerinin üzerine yıkılan 36 metrelik cami minaresi nedeniyle evsiz kalan aileye yardım elini uzattı. Minarenin yıktığı evin sahiplerine
Bayraklı'da yıkılan ev imeceyle yapılacak
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mart 2015 Pazartesi 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki müteahhitler ile toplantı düzenleyip, yıkılan evin en kısa sürede yapılması için bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Bu ailenin mağduriyetini yardımlaşarak birlikte çözeceğiz” dedi.

Bayraklı Cengizhan Mahallesinde yer alan Şafak Camiinin 36 metre uzunluğundaki 18 yıllık minaresi, geçtiğimiz ay şiddetli rüzgara dayanamayarak hemen yanındaki evi üzerine devrilmişti. Olay anında evde kimsesin olmaması olası bir faciayı önlemişti. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, geçtiğimiz günlerde bölgeye giderek yaşananlar hakkında bilgi aldı.


AİLENİN MAĞDURİYETİNİ YARDIMLAŞARAK ÇÖZECEĞİZ
Minarenin yıkıldığı evde yaşayan vatandaşların zorda kaldığını belirten Başkan Karabağ, “Aileye gerekli yardımlarımızı yaptık. Mühendislerimiz evin durumu ile ilgili bir çalışma yapıyor. Bayraklı’da bulunan müteahhitler ile toplantı bir düzenleyeceğiz. Evin en kısa sürede yapılması için bir çalışma yürütüyoruz. Bu ailenin mağduriyetini yardımlaşarak birlikte çözeceğiz” dedi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası