Ege Postası
Geri

Hayata dokunan eller Foça'da sergileniyor

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde, Gezgin Fotoğraf Sanatçısı İsmail Ragıp Geçmen’in ‘Hayata Dokunan Eller’ isimli kadın fotoğrafları sergisi açılışı yapıldı.
Hayata dokunan eller Foça'da sergileniyor
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mart 2015 Pazartesi 10:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TRT belgesel yapımcısı İsmail Ragıp Geçmen’in dünyanın 87 ülkesinde Çin’den San Salvador’a uzanan tüm kıtalarda çekilmiş 66 fotoğraftan oluşuyor. Açılışta bir konuşma yapan Gökhan Demirağ Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Demirağ; “Bugün ülkemizde ve dünyanın çeşitli yerlerinde kadına yönelik olarak yaşanan acılardan ve kötü olaylardan bahsetmek istemiyorum. Daha güzel bir geleceği, daha güzel bir dünyayı, daha mutlu bir Türkiye’yi kadın-erkek birlikte kurmayı diliyorum” dedi.
 
Bazı kadınların sergiyi gezerken duygulanarak gözyaşlarına hâkim olamadığı sergi 14 Mart 2015 Pazar günü akşamına kadar açık kalacak. Sergi 09.30 – 18.00 saatleri arasında gezilebilecek.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası