Ege Postası
Geri

Bayraklı'da yüzme öğreniyorlar

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından geçtiğimiz yıl eğitimlerine başlanan yüzme kursuna ilgi katlanarak artıyor. İlçede spora meraklı öğrencileri bir araya getiren Bayraklı Belediyesi uzman üç eğitmen tarafından verilen eğitimlerle çocuklara ve yetişkinlere yüzme öğretiyor. Bu yaz da kayıtlarına başlanan kursta 4 farklı yaş grubundan 30'ar öğrenci kabul edilirken, son başvuru tarihi ise 150 kişilik kapasitenin tamamlanmasıyla sona erecek. Kurslarda şuanda 110 öğrenci bulunuyor.
Bayraklı'da yüzme öğreniyorlar
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Haziran 2013 Cumartesi 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayraklı Belediyespor yüzme kursuna ilgi ikinci yılında da yoğun oldu. Kayıtları 4 farklı yaş grubundan 30'ar kişilik kapasite ile sürerken, şuana kadar müracaat eden 110 öğrenci ile eğitimlere başlandı. Başvurularda sona yaklaşılırken, yüzme sporuna meraklı öğrenciler de deneyimli eğitmenler eşliğinde Bayraklı Belediyesi Havuzunda yüzme öğreniyor. Kurs ücretinin 70 lira olarak belirlendiği eğitimlere katılmak isteyenlere yüzde 10 da kardeş indirimi yapılıyor. Okulların kapanmasıyla birlikte başlayan eğitimler yaz dönemi boyunca belirli saatlerde haftada 2'şer saat olmak üzere devam edecek.



Profesyonel eğitmenler Evrim Akkavim ve Gürkan Özdemir tarafından verilecek eğitimlerle çok sayıda öğrenciye yüzme öğretilirken, küçük yaşlarda öğrencilerin spora yönelmeleri de sağlanmış olacak. Ana hedefin geleceğin başarılı yüzücülerini çıkarmak ve öğrencilere temel yüzme eğitimi vermek olan kurslarda üst düzey eğitimlerle birlikte yıldız sporcular yetiştirilmesi amaçlanıyor. 6-8, 9-11, 12-14 ve 15-16 yaş gruplarında Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri verilecek yüzme eğitimleri yeni eğitim-öğretim sezonu açılana kadar sürecek. Yetişkinler de bu kurslardan bayan ve bay gruplarına kayıt olarak, faydalanabilecek. Cumartesi günleri çocuklar ve bayanlara açılacak havuzdan yetişkinler 20 TL'ye öğrenciler de 10TL'ye yararlanabilecek. Pazar günü ise ailelere açılacak havuza maksimum 100 kişi alınacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası