Ege Postası
Geri

Selçuk'ta 'duran adam' eylemi

İzmir’in Selçuk ilçesinde 20 Haziran 2013 Perşembe günü saat 21.00’da duran adam eylemi gerçekleştirildi.
Selçuk'ta 'duran adam' eylemi
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Haziran 2013 Cuma 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Taksim gezi parkında yapılan son müdahale sonucu tüm yurtta başlayan protestolara destek vermek amacı ile ortaya çıkan ve yurdun geneline yayılan duran adam eylemi Selçuk ilçesinde de gerçekleşti. İzmir’in Selçuk ilçesinde 20 Haziran 2013 Perşembe günü saat 21.00’da hükümet konağı yanındaki Atatürk anıtı önünde gerçekleşen duran adam eylemine (pasif direniş) çok sayıda Selçuk'lu yurttaş katıldı. Sosyal medya üzerinden haberleşilerek yapılan etkinlikte vatandaşlar saatlerce Birbiri arasında mesafe kalacak şekilde Atatürk'e yüzünü dönerek sessizce oldukları yerde hiç kıpırdamadan bekleyerek iktidarın baskıcı tutumunu protesto ettiler.

Selçuklu gençler ellerinde yıllardır hastane duvarlarında yer alan “Bayan Sus” fotoğrafının üzerine Lütfen Tayyip yazılı sus işareti yapan hemşire fotoğrafını taşıdılar. Başbakan Tayyip Erdoğan ‘a konuşarak ülkeyi daha da gerdiği ve artık susması gerektiğini hatırlatan Selçuk gençler bu fotoğraflarla Başbakana mesaj yolladılar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası