Ege Postası
Geri

Çiğli’de büyük buluşma!

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, verdiği dayanışma yemeğinde 500 kişiyle bir araya geldi. Başkan Solak’ın davetine muhtarlar, meclis üyeleri, sporcular, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile partililer katıldı.
Çiğli’de büyük buluşma!
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Haziran 2013 Cuma 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Mahallelerde yaptığı toplantılarla bir süredir halkın nabzını tutan Başkan solak, bu kez düzenlediği dayanışma ve birlik toplantısında 500 kişiyle buluştu. Farklı kesimlerden katılımcıların olduğu toplantıda Başkan Solak, sık sık ayakta alkışlandı. Coşkulu kalabalığa konuşma yapan Başkan Solak, Çiğli’de hiçbir zaman kindarlık ve düşmanlığa izin vermeyeceklerini söyledi. “Hepimiz farklı yerlerden gelip Çiğli’yi mekan tuttuk, bu kenti birlikte yaşıyoruz” diyen Başkan Solak, konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.


“ÇİZGİMDEN ASLA TAVİZ VERMEDİM”
“Çizgimden ve inancımdan asla taviz vermedim” diyen Başkan Solak sözlerini şöyle sürdürdü; “Hepimiz Türkiye’nin değişik yerlerinde dünyaya geldik ama aydınlık İzmir’in aydınlık kenti Çiğli’yi kentimiz olarak mekan tuttuk. Kenti birlikte yaşıyoruz. Havasını birlikte soluyoruz. İyotunu da, çöp kokusunu da, ormanı da birlikte soluyoruz. Çiğli’ye gönül verdik. Çiğli’nin de bize gönül verdiğine inanıyoruz. Bu kent sizlerin emeğini gördü, çalışmalarıyla aydınlandı. Ben hiçbir zaman çizgimden, inancımdan ve Mustafa Kemal’in çizdiği yoldan ödün vermedim. Birçok çalışma yaptık belediyemizi durduğu yerden alarak bugünkü hale getirdik. Bunu tek başıma yapmadım. Mesai arkadaşlarım, bürokratlarım, siyasi arkadaşlarımla birlikte başardık. Hepinizin emeği ile bunu yaptık. Bugün kim aksini söylerse yalan söyler. Bu eser sizlerin eseridir. Çiğli’de hiçbir zaman kindarlık ve düşmanlık yapmayacağız. Ülkemize ve ilçemize hizmete devam edeceğiz. Siyaset ayrımı yapmadan ilçemize en iyi hizmeti sunmaya da devam edeceğiz.”.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası