Ege Postası
Geri

Tatı yarış pistlerinde 4 yıl sonra güldü

Ege'de atçılığın beşiği sayılabilecek Buca'da aynı zamanda at sahibi ve yetiştirici olan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın yarış pistlerinde yüzü uzun zaman sonra güldü.4 yıldır birincilik sevinci yaşayamayan Tatı’nın Kurlıng isimli atı dün gece Buca Şirinyer Hipodromu’nda koşulan koşuda fotoyu ilk sırada geçti.Tatı hem 4 yıl sonra sevindi hem de 25 bin TL kazandı.
Tatı yarış pistlerinde 4 yıl sonra güldü
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Haziran 2013 Cuma 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - -Buca Belediye Başkanı olmasının dışında, Ege'de atçılığın beşiği sayılabilecek ilçede aynı zamanda at sahibi ve yetiştirici olan Ercan Tatı’nın yarış pistlerinde yüzü uzun zaman sonra güldü. 2001 Eylül’ünde yarışçılık camiasına adım atan Tatı at sahibi olarak yarış pistlerinde en son birincilik sevincini 2009’un Kasım ayında Mahcup isimli atıyla yaşamıştı.4 yıldır birincilik sevinci yaşayamayan Tatı’nın Kurlıng isimli atı dün gece Buca Şirinyer Hipodromu’nda koşulan koşuda fotoyu ilk sırada geçti. Kurling elde ettiği birincilikle hem sahibi Tatı’ya 4 yıl sonra birincilik sevinci yaşattı hem de 25 bin TL kazandırdı. Tatı böylelikle 2001 yılından bu yana aktif olarak yer aldığı at yarışlarında altıncı birincilik sevincini yaşamış odu. Tatı’ya daha önceki 5 birincilik sevincini Mahcup isimli atı yaşatmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası