Ege Postası
Geri

Bayraklı'nın yaşlıları, onlara emanet

CHP Bayraklı Gençlik Kolları, yaşlı vatandaşlarımızın unutulmadığını herkese hatırlatmak için kolları sıvadı.3 hafta önce başlayan Proje kapsamında gençler, her hafta 1-2 yaşlı vatandaşı kendi imkanları ile hastaneye götürüp tedavisini yaptırıyor, ihtiyaçlarını karşılıyor ve tekrar evlerine bırakıyorlar.
Bayraklı'nın yaşlıları, onlara emanet
Haberler / İzmir
9 Kasım 2012 Cuma 13:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ-  CHP Bayraklı Gençlik Kolları son haftaların en güzel projelerinden birine imza attı. Tüm Bayraklı halkının ve İzmir halkının beğenisini toplayan projeleri ise yaşlılara yönelik. Gençler, durumları olmayan vatandaşları kendi imkanları ile hastaneye götürüyor, tedavisini yaptırıyor, ihtiyaçlarını karşılıyor ve sonra tekrar evlerine bırakıyorlar. Bununla da yetinmeyen gençler bu vatandaşlara şahsi numaralarını bırakıyor ve her hangi bir ihtiyaçları, rahatsızlıkları olduğu takdirde aramalarını istiyor.



PROJE BUNDAN SONRA DA SON SÜRAT DEVAM
Projenin henüz taze bir proje olduğunu ancak son sürat projeye devam edeceklerini belirten CHP Bayraklı Gençlik Kolları Başkanı Serkan Arda, “ Yaşlı vatandaşlarımızı unutmamalıyız. Onlar bizlerin ataları. Bu yüzden harekete geçtik” diye konuştu.  


PEKİ YA SİGORTASI OLMAYAN'
Başkan Arda, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın içlerinde sigortası olmayan olursa ne yapıyorsunuz sorumuza ise şu şekilde yanıt verdi. Başkan Arda, “Sigortası olmayan vatandaşlarımızı Büyükşehir Eşrefpaşa Hastanesine götürüyoruz. Biz hiçbir şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı mağdur durumda bırakmayız” dedi.




YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası