Ege Postası
Geri

Bayraklı standında her gece bir eğlence

Bu yıl kapılarını 82'nci kez ziyaretçilerine açan İzmir enternasyonal fuarında yer alan Bayraklı standında her gün birbirinden farklı etkinlikler düzenlenerek, sürpriz hediyeler dağıtılıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın da sık sık ziyaret ettiği fuar standında gitar kursu öğencileri ile Türk sanat ve halk müziği korolarının konserleri dinleyenlerden tam not aldı.
Bayraklı standında her gece bir eğlence
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Eylül 2013 Cumartesi 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayraklı Belediyesi'nin 2 nolu holde bulunan iç standı ve 24 nolu alanda yer alan dış standı ziyaretçi akınına uğruyor. Her gece farklı bir etkinliğin gerçekleştirildiği fuar programları kapsamında eğlenceli dakikalar yaşanıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da sık sık fuarı ziyaret ederek, stantda vatandaşlara hediyeler dağıtıyor, onların sorun, sıkıntı ve önerilerini dinliyor. Zaman zaman ilçe belediye başkanlarının da konuk olduğu Bayraklı Belediyesi standı özellikle akşam saatlerinde boş kalmıyor. Son olarak Bayraklı Belediyesi gitar kursu öğrencilerinin sunduğu müzik ziyafeti fuarı gezmeye gelenlerin dikkatini çekerken, Türk sanat müziği ve halk müziği korolarının performansları da göz doldurdu.



Başkan Karabağ, Türk sanat müziği koristi ile birlikte şarkı söyledi, vatandaşlarla birlikte dans etti. Yoğun katılımla gerçekleşen fuarda bayraklı standına olan ilgi de Karabağ'ı memnun etti. Pazar günü sona erecek fuar programı kapsamında 7 Eylül'de (bugün) Bayraklı Belediyesi folklör gösterisi yer alacak. 8 Eylül'deki kapanış etkinliğinde ise, yerel müzik grubu Sayki, sahne alacak. Ayrıca 9 Eylül İzmir'in kurtuluş gününde ise anadolu rock müziğinin en önemli seslerinden Haluk Levent, Bayraklı sahilindeki Turgut Özal rekreasyon alanında vereceği konserle sevenlerini coşturacak. Saat 20.00'da başlayacak etkinlikler kapsamındaki havai fişek gösterileri ise geceye renk katacak.



Bayraklı Belediyesi'nin etkinliklerine tüm vatandaşları davet eden Başkan Karabağ, bu yıl da birbirinden güzel aktivitelerle dolu başarılı bir fuar dönemi geçirildiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası