Ege Postası
Geri

Bayraklı’nın parkları göz kamaştırıyor

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü vatandaşların istekleri ve mevcut imkanlar dahilinde parklara tartan yürüyüş – koşu pisti yapımına başladı.
Bayraklı’nın parkları göz kamaştırıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Şubat 2014 Çarşamba 12:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Tartan pist ilk etapta Manavkuyu Halil Atilla Sitesi önü parkına 300 metre, Ahmet Taner Kışlalı Parkı 450 metre, Soğukkuyu Zeytinlik Parkı 400 metre, Körfezevleri Parkı 220 metre, Soğukkuyu Nevin Güzin Baydan Parkı 280 metre ve Postacılar Avni Çelebi Parkına 150 metrekare tartan pist döşendi.

Tartan pistler devam edecek
Mevcut fiziki şartların da uygun olmasıyla birlikte tartan yürüyüş pistlerinin yapımına devam edeceklerini dile getiren Başkan Hasan Karabağ, “Vatandaşlarımızın yürüyüş yaptığı bölgelerden başladık. Yapısı yürüyüşe koşuya daha uygun bir sistem. Tabi bu projeyi yaparken fiziki koşuların da yeterli olması önemli. Daha ilk günden vatandaşlarımızın memnuniyetlerini gördük. Bu da bizi mutlu etti. Şimdi belirlediğimiz yerlere sırasıyla tartan yürüyüş yolu yapımına devam edeceğiz” dedi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 6 ayrı bölgede yapılan ve bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulan toplan tartan pistin toplam 1800 metre uzunluğa ortalama 2 metre ile 3600 metrekare genişliğe sahip olduklarını dile getirdi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası