Ege Postası
Geri

Bayramda Çeşme turu

Yaz boyunca renkli görüntülere ev sahipliği yapan Çeşme bayramda da ünlü isimlerin akınına uğradı.Sıcaktan ve İstanbul trafiğinden bunalan ünlüler kendilerini Çeşme'nin eşsiz gecelerine bıraktı.
Bayramda Çeşme turu
Haberler / İzmir
11 Ağustos 2013 Pazar 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Dokuzuncı Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, bayram tatili için geldiği İzmir’in Çeşme ilçesi’nde, Çeşme Marina’da bulunan Hayal Kahvesi’nde yemek yedi, şarkıcı Neco’yu dinledi.

Tatil için Çeşme’ye gelen Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, eşi Nazmiye Demirel’in vefatının ardından onsuz ilk bayramı geçirdi. Çeşme Marina’da bulunan Hayal Kahvesi’nde dostları ile akşam yemeğinde bir araya gelen Süleyman Demirel, sahne alan ünlü şarkıcı Neco’yu seyretti. Sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı mekanda, Süleyman Demirel’e yemek için özel bir mönü hazırlandı. İki saat mekanda kalan Süleyman Demirel’in yanına basın mensupları yaklaştırılmadı. Demirel, masada bulunanlarla sohbet etti.




AİLE SAADETİ

İPEKYOL Yönetim Kurulu üyesi Nejdet Ayaydın, eşi Emel Ayaydın ve çocukları Yağmur ile Doruk Ayaydın, bayram tatillerini İzmir’in Çeşme İlçesi'nde geçirdi.

Geçen sene bayram tatilini Paris’te geçiren Nejdet Ayaydın ve ailesi, bu kez Çeşme’yi tercih etti. İpekyol Yönetim Kurulu üyesi Nejdet Ayaydın, eşi Emel Ayaydın, çocukları Yağmur ve Doruk Ayaydın bayram tatili için geldikleri Çeşme’nin Ayayorgi plajlarında aile saadeti yaşadı. Nejdet Ayaydın, oğlu Doruk ile birlikte iskelede güneşlenirken Emel Ayaydın ise kızı Yağmurla denizin keyfini çıkardı. Ayaydın ailesi gün boyunca yüzüp, güneşlendi.



OYUNCU EBRU KOCAAĞA ÇEŞME TATİLİNDE

ULUSAL bir televizyon kanalında geçen senelerde yayınlanan 'Acı Hayat' dizisinin güzel oyuncusu Ebru Kocaağa, İzmir’in Çeşme İlçesi’nde tatil yapıyor. 


Denize girmek için Aya Yorgi Koyu’na gelen oyuncu Ebru Kocaağa, düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine çekti. Yanında erkek arkadaşı ile birlikte vakit geçiren Kocaağa, sıcağın etkisiyle yarım saatte bir denize girip çıktı. Gölgede şezlongda yatan Kocaağa’ya arkadaşları eşlik etti. (DHA)





YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası