Ege Postası
Geri

Bayrampaşa saldırganları öldürüldü; İşte isim ve örgütleri

İstanbul Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne saldırı düzenledikten sonra bir apartmana sığınan iki kadın saldırgan sığındıkları apartmanda yapılan operasyonla ölü olarak yakalandı. Saldırganların DHKP/C üyesi Çiğdem Yahşi ve Berna Yılmaz oldukları açıklandı.
Bayrampaşa saldırganları öldürüldü; İşte isim ve örgütleri
Haberler / Güncel
3 Mart 2016 Perşembe 13:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne saldırı düzenledikten 500 metre ilerideki Gazi Sokak'a taksiyle giderek burada bir apartmana sığınan iki kadın saldırgana yönelik polis operasyonu saat 11.40'ta başladı. Bölgedeki tüm sokaklara giriş çıkışlar kapatıldıktan ve gerekli güvenlik tedbirleri alındıktan sonra iki saldırgana 'Teslim ol' çağrısı yapıldı. Çağrıya ateşle karşılık verilince başlayan ve yaklaşık 25 dakika süren operasyonda iki saldırgan öldürüldü. İstanbul Valisi Vasip Şahin operasyonun ardından yaptığı açıklamada saldırıda bir, operasyon sırasında bir olmak üzere iki polisin yaralandığını açıkladı.

DHKP/C ÜYESİ ÇIKTILAR
Öte yandan hava destekli yürütülen operasyonda  ölü olarak ele geçirilen teröristlerin DHKP/C üyesi Çiğdem Yahşi ile Berna Yılmaz olduğu ortaya çıktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası