Ege Postası
Geri

Bedenini seçime hazırlıyor

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yerel seçimin ardından geciktirdiği tedavisine başladı. 16 yıl önce kalbinden by-pass olduğunda göğsünde kanama oluşan Karataş'ın rahatsızlığı gribe yakalanınca daha da arttı. Karataş, sağlık durumunun iyi olduğunu, bedenini de cumhurbaşkanlığı seçimine hazırladığını söyledi. Karataş, "İzmir'de iki ilçeyi kazanmak hayal kırıklığı yarattı" dedi.
Bedenini seçime hazırlıyor
Haberler / Politika
29 Nisan 2014 Salı 14:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de yerel seçimde Aliağa ve Kınık ilçe belediyelerini kazanan MHP, özeleştiri raporu hazırlıyor. Bir yandan da sağlık sorunlarıyla ilgilenen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "Sıkıntım yerel seçimde de vardı ancak fırsat yaratıp doktora gidemedim. 1998 yılında kalbimden by-pass olduğumda göğüs kafesim içinde kanamalar oluşmuştu. By-pass bende hiç tedavi olmayacak ama öldürmeyecek de bir hastalık bıraktı. Duraklayarak konuşmam, nefes nefese kalmam bu yüzden. Seçimde kapalı alanda terleyip soğuğa çıkarak grip de oldum. Üç haftadır tedavim sürüyor. Sağlık durumum iyi. Bedenimi de cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlıyorum" dedi. 

"İKİ İLÇEYİ KAZANMAK HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI"

Karataş İzmirli seçmenin “AKP gelir' korkusuyla CHP'ye oy verdiğini kutuplaşmanın arttığını öne sürerek, "MHP olarak “en kötü ihtimalle beş ilçeyi alırız' diyorduk. İki ilçeyi kazanmak hayal kırıklığı yarattı. Ancak teşkilatlarımızın morali yerinde. Oylarımızı artırdık. CHP'nin en iddialı olduğu seçim, bu seçimdi. Artık halka anlatacağı fazla birşey kalmadı. Her seçim sonrası yaptığımız gibi seçim sonuçlarını ilçe ileçe analiz ediyoruz. Nerede hata yaptık diye özeleştiri yapıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde bunları yapmayacağız" dedi. 
Elif DEMİRCİ (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası