Ege Postası
Geri

Belediye, durgun su birikintilerini temizliyor

Karacabey’de, başta Atatürk Kültür Parkı civarındakiler olmak üzere, çeşitli bölgelerde bulunan durgun su birikintileri (azmak) Karacabey Belediyesi ekiplerince temizleniyor. Azmaklarda yapılacak çalışmalarla hem vatandaşların pis kokudan...
Belediye, durgun su birikintilerini temizliyor
Haberler / Genel
16 Nisan 2013 Salı 15:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karacabey’de, başta Atatürk Kültür Parkı civarındakiler olmak üzere, çeşitli bölgelerde bulunan durgun su birikintileri (azmak) Karacabey Belediyesi ekiplerince temizleniyor. Azmaklarda yapılacak çalışmalarla hem vatandaşların pis kokudan duydukları rahatsızlık önlenecek hem haşere mücadelesi yapılmış olacak.

Karacabey Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, ilçede sıkça rastlanan bu azmakların, çevre kirliliğine müsait alanlar olduğu ve özenle düzenlenmesi gerektiği vurgulandı. Yapılacak çalışmalarla azmakların yaydıkları koku önlenirken, yaz aylarında artan haşerelerin de önüne geçmenin hedeflendiği duyuruldu. Başkan Ergün Koç, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Doğanın bir parçası olan bu azmaklarımızı ekiplerimiz, gerekli düzenleme ile kötü görünümünden ve rahatsız edici unsurlarından kurtaracak. Bunların arasında en önemlileri koku ve sivrisinekler. Ekiplerimiz, gerekli ilaçlamalarla bu sorunları minimuma indirecekler. Yapılacak çalışmalarda altını özellikle çiziyorum, haşereler haricinde o azmağı kullanan hiçbir canlıya zarar gelmeyecek. Biz tüm yatırımlarımızı doğanın korunmasını göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimizin kullanacağı ilaçların hepsi çevreye duyarlı ve diğer canlılara etki etmiyor. Biz bu doğa dostu ilçe özelliğimizi katlayarak sürdürüyoruz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası