Ege Postası
Geri

Belediye ekipleri, yağmura rağmen yol çalışmalarını sürdürdü

Samsun merkeze bağlı İlkadım Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yağmura rağmen çalışmalarına hız kesmeden devam etti.    İlçenin ana arter yollarındaki iyileştirme çalışmaları kapsamında faaliyetlerini...
Belediye ekipleri, yağmura rağmen yol çalışmalarını sürdürdü
Haberler / Güncel
17 Nisan 2013 Çarşamba 15:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun merkeze bağlı İlkadım Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yağmura rağmen çalışmalarına hız kesmeden devam etti.

    İlçenin ana arter yollarındaki iyileştirme çalışmaları kapsamında faaliyetlerini sürdüren İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Zafer Mahallesi Dr. Kamil Caddesi'ndeki yıpranmış kaldırımları yeniliyor.

    Vatandaşların yürüyüş yollarını düzenlemek için hummalı bir çalışma yürüten ekipler, yağan yağmura aldırış etmeden yaya kaldırımı ve kilitli parke taş uygulama çalışmalarını sürdürdü. Halkın memnuniyetini artırmaya yönelik hizmetlerin durmaksızın devam edeceğini söyleyen İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cemil İçel, "İlçemizde eskimiş ve tahribata uğramış yaya kaldırımlarını yeniliyoruz. Tek tip parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarının tamamlanması için ekiplerimiz, kötü hava şartlarına rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Halkımızı daha iyi bir yürüyüş yoluna kavuşturmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ettireceğiz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası