Ege Postası
Geri

Belediye hayırsever el ele

Bayraklı Belediyesi Engelliler Merkezi, Ramazan ayında Bağlaç ve Önal ailelerinin hayırlarına öncülük ederek biri akülü olmak üzere on altı tekerlekli sandalye ile 100 adet içinde gıda malzemesi bulunan yardım kolisini dağıttı.
Belediye hayırsever el ele
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Temmuz 2013 Cumartesi 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Dağıtım törenini Bayraklı Belediyesi Başkan Yardımcısı Bahar Erdican ile Mehmet Şimşek gerçekleştirdi. Çiçek Mahallesi’ndeki Engelliler Merkezi’nde düzenlenen törende Edip – Zeliha Önal ile Sevim – Umut Bağlaç aileleri hazır bulundu. Engelliler Merkezine yapılan başvuru ile belirlenen engelli vatandaşlar aileleri ile birlikte yeni tekerlekli sandalyelerine kavuşmanın heyecanını yaşadı. Bağlaç ve Önal aileleri yaptıkları hayırın ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmasından dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi. Bayraklı Belediyesi Başkan Yardımcısı Bahar Erdican ile Mehmet Şimşek de hayırsever ailelere teşekkür plaketi takdim etti.
Belediye olarak öncülük ediyoruz
Ramazan ayı ve diğer aylarda Bayraklı Belediyesi’ne Önal ve Bağlaç gibi birçok hayırsever ailenin başvurduğunu kaydeden Başkan Hasan Karabağ, “Ailelerin hayırlarının dağıtımında öncülük ediyoruz. Sosyal İşler Müdürlüğü’nde kayıtlı ihtiyaç sahibi binlerce aile bulunmakta. Ayrıca Engelliler Merkezi’nde de Bayraklı’daki engelli dostlarımızın kayıtları var. Tekerlekli sandalyesi olmayan veya eskiyerek kullanılamayacak duruma gelen sandalyeleri yeniliyoruz. İçinde gıda malzemesi bulunan paketleri ihtiyaç sahibi ailelerimize veriyoruz. Belediye olarak da biz rutin katkılarımızı sürdürüyoruz” dedi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası