Ege Postası
Geri

İzmir'de Erbakan Parkı!

AK Parti’nin İzmir’deki tek ilçe belediyesi olan Bayındır’ın Belediyesi Meclisi, yeni yapılan parka Prof. Dr. Necmettin Erbakan adını konulmasını oy çokluğuyla kabul etti. Böylece Milli Görüş’ün efsane lideri Erbakan’ın ismi İzmir’de ilk defa bir parka verilmiş oldu.
İzmir'de Erbakan Parkı!
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Temmuz 2013 Cuma 17:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayındır Belediyesi , 2009 yılında mevcut 14.000 metrekare yeşil alanı yaptığı çalışmalarla 115.000 metrekareye çıkartırken, bir yandan da yeni parklar yaparak halkın kullanımına sunuyor. Belediye son olarak Sadıkpaşa mahallesi Müzekke Susamcıoğlu Anaokulu karşısındaki alana park yaptı. Sadıkpaşa mahallesi Ağustoslu ve Necip Fazıl sokakları arasında kalan 3000 metrekarelik alana sahip park içinde çocuk oyun grupları, açık hava spor aletleri, çocuk labirent oyun alanı, kum havuzu, oturma grupları, kamelya var. 7 Haziran 2013 Cuma günü yapılan Bayındır Belediyesi Meclis toplantısında parka 54.Hükümetin Başbakanı olan merhum’’ Prof. Dr. Necmettin Erbakan’’ isminin verilmesi ile ilgili oylamada oy çokluğu ile isim onaylandı.

YEŞİLE ÖNEM VERİYORUZ
Göreve geldikleri 2009 yılında Bayındır’da 14.000 metrekare yeşil alanın olduğunu söyleyen Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş,2013 yılı itibariyle yeşil alanın 115.000 metrekareye çıkarttıklarını belirtti. Başkan Kertiş açıklamalarına şu sözlerle devam etti: ‘‘Halkın ortak yaşam alanlarından olan parklarımızın sayısını artırmak için çalışmaktayız. Çırpı, Canlı semtlerimiz ve Bayındır merkezdeki park sayısını artırırken, yenilerini de yapıyoruz. Son olarak Sadıkpaşa mahallemizde 3000 metrekarelik bir alana park yaptık. İçinde çocuk oyun guruplarından, vatandaşımızın spor yapacağı açık hava spor aletlerine kadar bir çok güzel şey parkımızda mevcut. Parkımızın ismi de haziran ayı Belediye meclis toplantısında alınan meclis kararıyla merhum Başbakanlarımızdan Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın ismi verildi. Parkımız Bayındır’a ve Sadıkpaşa mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası