Ege Postası
Geri

Bornova'da imza krizinin perde arkası

Başını eski Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın’ın çektiği isyan hareketi son anda engellenmişti. İsyancıarın imza toplamaktan vazgeçmelerinin ardındaki gelişmeler netleşmeye başladı. İşte imzacı isyancılarla ilgili yaşananlar
Bornova'da imza krizinin perde arkası
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Temmuz 2013 Perşembe 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- CHP Bornova'da aday adaylığı için başkanlıktan istifa eden Enver Dündar’ın yerine İl Yöneticisi Mehmet Doğru’nun eşi Fatma Doğru’nun başkanlığa seçilmesi ilçede ufak çaplı bir krize neden oldu. Başını eski ilçe başkanı Ertürk Çapın ve belediye meclis üyesi Mustafa Tosunlar'ın çektiği grup imza hareketi için harekete geçerken ilk önemli toplantı delegelerin ve partililerin katılımıyla Çamdibi Güvercinlik Düğün Salonu’nda gerçekleştirilmişti. İlçe Sekreteri Kürşat Tuncer’in görevinden istifa etmesi de yine yeni Başkan Fatma Doğru’ya tepki istifası olarak nitelendirilmişti.

DEVREYE BAŞKAN SINDIR GİRDİ


CHP Bornova içinde yaşanan bu hareketlenme Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır’ın da gündemindeydi. İki koldan ‘imza’ harketinin engellenmesi için harekete geçildi. Bir taraftan Başkan Sındır, diğer taraftan CHP Bornova’nın etkili ismi Çeto Çamlıbel’in çabalarıyla imzacı isyancıların hareketi başlamadan bitti.

"İZMİR BORNOVA'DA İSYAN GÜNLERİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

BU HAREKET CHP’YE ZARAR VERİR


Başkan Sındır ‘yerel seçimler yaklaşırken bu türden bir olay partimize büyük zarar verir. İmzacı arkadaşlar önce partinin çıkarlarını düşünsün’ çıkışı etkili oldu. Çeto Çamlıbel de Kongre delegesi Abdurrahman Aktan Kongre delegesi, Belediye Başkan Yardımcısı Kudret Yiğit ve Beyazıt Palabıyık’la yaptığı özel görüşmelerde ‘bu hareket kesinlikle doğru değil. Partimize zarar vermeyin’ mesajı yerini buldu. Başkan Sındır ve Çeto Çamlıbel’in yoğun çabasıyla CHP Bornova içinde patlak veren ‘imza krizi’ başlamadan önlenmiş oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası