Ege Postası
Geri

Balçova'da eğitim

Balçova’daki kurumlar el ele vererek alt gelişim ve kaynaştırma gurubundaki gençleri toplumla kaynaştırmak için yaz kampı düzenledi.
Balçova'da eğitim
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Temmuz 2013 Perşembe 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Balçova Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü, alt gelişim ve kaynaştırma grubu öğrencilerini toplumla daha hızlı kaynaşmasına olanak tanımak ve gençlerin bireysel becerilerinin farkına varmalarını sağlamak amacıyla yaz kampı düzenledi. 40 rekreasyon uzmanı ve gönüllü öğrencilerin gözetiminde evlerinden ayrı bir hafta geçiren 25 öğrenci, etkinlik ve eğitim dolu bir hafta geçirdi. Atletizm, jimnastik, yüzme, futsal, tenis ve basketbol gibi spor faaliyetlerine büyük bir coşku ile katılan öğrenciler, kamp programı içinde Alman Adası, Efes Antik Kenti, Şirince gibi turistik yerleri de gezme şansını yakalamış oldu.

Proje ortakları olan Dokuz Eylül Üniversitesi ve Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü ile birlikte böyle bir çalışmaya öncülük etmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya "Toplumda bu çocuklarımıza yönelik ilginin artması çok sevindirici. Onlar toplumun içinde varlar ve birlikte yaşıyoruz. Amacımız onların ve ailelerinin yaşam kalitesini artırıcı eğitimler vermek" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası