Ege Postası
Geri

Başlama vuruşu Sındır’dan

Bornova Belediyesi’nin düzenlediği Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası’nın ikincisi başladı. Turnuva’nın başlama vuruşunu Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır yaptı. 18 spor kulübünün katıldığı Başkanlık Kupası’nda 17 yaş altı gençler Bornova Şehir Stadı’nda centilmence mücadele ediyor
Başlama vuruşu Sındır’dan
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Temmuz 2013 Perşembe 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bornova Belediyesi’nin Bornova Belediyesi ve Bornova Amatör Spor Kulüpleri Derneği işbirliğiyle bu yıl ikincisini düzenlediği Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası başladı. İlk vuruşunu Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın yaptığı Başkanlık Kupası, Bornova Şehir Stadı’nda 17 yaş altı gençlerin yeraldığı 18 spor kulübünü buluşturdu. Takımlar altışarlı üç ayrı grupta mücadele edecek. Bornova Belediyespor ile Altınyıldız Spor Kulübü arasındaki ilk maçtan itibaren takımlar arasında büyük bir mücadelenin yaşandığı Başkanlık Kupası, 31 Ağustos tarihinde final mücadelesiyle son bulacak.

Başlama vuruşunu yaparak tüm takımlara başarı dileklerini ileten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Bornova Belediyesi olarak Bornova Amatör Spor Kulüpleri Derneği işbirliğiyle Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası’nın ikincisini düzenliyoruz. Bu aslında bir dostluk ve kardeşlik turnuvası. Kupa almaktan daha önemli olan sporu centilmence gereği gibi yapan sporcularımızın aralarındaki dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek. Bu amaca hizmet eden, turnuvamıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yaz spor okullarında da birçok branşta eğitim faaliyetlerini sürdürdüklerini de ifade eden Başkan Sındır, “Binlerce gencimize sporu sevdirmek ve sporla yaşamlarını sürdürmelerine katkıda bulunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası