Ege Postası
Geri

Nafiz Gürman Mahallesi hizmetlere teşekkür etti

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Nafiz Gürman Muhtarı Ali Aydın’ın geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine katıldı.
Nafiz Gürman Mahallesi hizmetlere teşekkür etti
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Temmuz 2013 Perşembe 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Muhtar Ali Aydın’ın ev sahipliğinde konutun teras katında düzenlenen iftar yemeğine her yıl olduğu gibi bu yıl da Başkan Karabağ hazır bulundu. Geniş bir katılımın olduğu iftar programına Okul Müdürleri, Cami Dernek Başkanları, Mahalle esnafı ve vatandaşlar da katıldı. İftar yemeğinin yenmesinin ardından Başkan ve davetliler arasında koyu bir sohbet başladı. 

Ev sahibi olarak ilk sözü Muhtar Ali Aydın aldı. Başkan Hasan Karabağ’ın ve Bayraklı Belediyesi çalışanlarının mahallelerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Muhtar Aydın, bölgede bulunan camilerin eksiklerini giderip, boya-badana-temizlik gibi ihtiyaçlarını karşılayan Başkan Karabağ’a Cami Dernek yöneticilerinin bir teşekkür plaketi sunacaklarını dile getirdi. Daha sonra Ağa Mustafa Cami Dernek Yöneticisi Rıfat İnce ve Bilal-i Habeşi Cami Dernek Yöneticisi Nail Çatal Başkan Karabağ’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi sundu. Plaketi memnuniyetle kabul eden Karabağ hizmetlerinin aksamadan süreceğini sözlerine ekledi. Gümüşpala Dolmuş son durağına yapılan düzenleme ve tadilat çalışmalarından dolayı dolmuşçular adına Nail Çatal’da Başkan Karabağ’a teşekkür plaketi takdim etti.

Hizmetler devam edecek
Daha sonra söz alan Başkan Hasan Karabağ ilk olarak yapımına devam eden Nafiz Gürman Pazaryeri’ni vatandaşlara anlattı. Doğançay Mahallesi’nin de faydalanacağı pazaryerini canlı tutmak için bölgedeki vatandaların sahiplenmesi gerektiğini dile getiren Başkan Karabağ, “Buraya getireceğimiz pazarcılar da onları getirdiği ürünleri satın alacak halkımız da mutlu olmalı. Biz de bunun için bu pazaryerinde hiçbir şeyin eksik olmaması için çalışıyoruz” dedi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası