Ege Postası
Geri

Çiğli'den iftar yemeği

Her yıl ramazan ayı boyunca iftar yemeği veren Çiğli Belediyesi bu yıl da bu geleneği bozmadı. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, hoşgörü ve kardeşlik ayı ramazanda Çiğlililerle her akşam düzenlenen iftar yemeğinde buluştuklarını söyledi.
Çiğli'den iftar yemeği
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Temmuz 2013 Perşembe 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Çiğli Belediyesi yıllardır sürdürdüğü ramazan ayı iftar yemeği geleneğini bu yıl da sürdürüyor. Belediye 6. Katında her akşam orucunu açmak isteyen vatandaşlar için iftar yemeği veriliyor. İftar yemeklerine yoğun katılım yaşanıyor. Öte yandan yine Çiğli Belediyesi’nin katkılarıyla Kasaplar Meydanı’nda yaklaşık bin kişiye iftar yemeği verildi. Vatandaşlar açık havada keyifli bir iftar sofrasında oruçlarını açtılar. 

“Manevi günler önemli”


Başkan Metin Solak, manevi günlerin birliktelik ve paylaşım adına önemli olduğunu belirterek, kardeşlik ve hoşgörü duygularının arttığı ramazan ayında birada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İnsanları birbirine yaklaştıran, barış ve huzur getiren Ramazan ayında iftar yemeklerinde buluştuklarını belirten Başkan Solak; “Ramazan ayını dolu dolu yaşıyoruz. Ramazan etkinliklerimizin yanında iftar yemeklerimizle de halkımızla birlikteyiz. Her akşam iftar yemeğimiz var. Evine yetişemeyen ya da orucunu bizimle açmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası