Ege Postası
Geri

Berlin'de İzmir'e ortak tanıtım

İzmir, Almanya'nın Berlin kentinde 9-13 Mart tarihleri arasında yapılacak ITB Berlin Turizm Fuarı'nde ortak stantta tanıtılacak.
Berlin'de İzmir'e ortak tanıtım
Haberler / İzmir
7 Mart 2016 Pazartesi 18:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'den 8 Mart Salı günü hareket edecek heyette, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, Bergama Belediyesi, Selçuk Belediyesi, Menderes Belediyesi, Buca Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, Selçuk Ticaret Odası, İzmir Kuş Cennetini Koruma ve Geliştirme Birliği, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İzmir Şubesi, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), SKAL ve Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) yetkilileri yeraldı. 

Fuar kapsamında, İZKA tarafından hazırlanan ortak İzmir standıyla İzmir tanıtımı yapılacak. İZKA Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban “Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Berlin'e İZKA'nın temin etmiş olduğu İzmir standı altında yerel yönetim, sivil toplum ve özel sektör temsilcileri ile birlikte katılıyoruz. İzmir'i en iyi şekilde tanıtmak için yoğun bir hazırlık süreci geçirdik" dedi.

2015 yılında ilk 3 günü profesyonellere açık olan fuarı 115 bini profesyonel olmak üzere toplam yaklaşık 175 bin kişi ziyaret etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası