Ege Postası
Geri

Beş şampiyonluk ödül getirdi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ’Ege’de yılın spor ödülleri’ Fuar Evlendirme Dairesi bahçesinde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.
Beş şampiyonluk ödül getirdi
Haberler / İzmir
23 Eylül 2013 Pazartesi 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Konak Belediyesi’ne beş şampiyonluk başarı ödülü getirdi. Konak Belediyespor'a verdiği destekle bu sezon 5 branşta (kadın futbol takımı, kadın hentbol takımı, kadın basketbol takımı, erkek hentbol takımı, erkek voleybol) şampiyonluğa ulaşılmasına büyük katkı sağlayarak "Ege'de Yılın Spor Adamı" seçilen Konak Belediyesi Başkanı Dr. Hakan Tartan'a plaketini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan takdim etti. 
Hakan Tartan, ülkenin en saygın kurumlarından biri olan TSYD'den hayatının en anlamlı ödüllerinden birini aldığını ifade ederek, özellikle Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın elde ettiği büyük başarıya dikkat çekti.
Konak Belediyesporlu kızların İzmir'in ne kadar güçlü bir potansiyele sahip olduğunu kanıtladığını, onlarla baba-kız, ağabey-kardeş diyoloğu içinde ellerinden gelen desteği verdiklerini dile getiren Tartan, “Konak Belediyespor UEFA Kupası'nda değil, Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil ediyor. Buna özellikle dikkat çekmek isterim. Turnuva kurası çekilirken herkes Türk takımıyla eşleşmek istiyordu. Biz de Polonya takımı çıksın diye dua ediyorduk. Dileklerimiz gerçekleşti. Kadın futbolunda ülke puanımız 0,90 civarındaydaydı, şimdi bunu çok yukarılara taşıdık. Bu kızlar daha da başarılı sonuçlar alacak. İzmir çok güzel bir şehir, potansiyeli var ama üzerinde ölü toprağı var. Bu ölü toprağını atmak gerekiyor” dedi.

TSYD ONUR ÖDÜLLERİ
Törende TSYD Genel Merkezince, derneğin 50. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Onur Ödülleri de sahiplerini buldu. 50 yıllık üyeler; Çetin Gürel, Baydo Baykal, 40 yıllık üyeler; Yaşar Eyice, Ünal Tümin, Tayyar Özdemir, Selamettin Bayındır, Okan Yüksel, 30 yıllık üyeler Can Beyazkartal, Çetin Çiğdem plaketlerini Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi, Basın İlan Kurumu Bölge Müdürü Fikret Sönmez, TÜFAD Başkanı Dr.Şaban Acarbay ve TÜRFAD Başkanı Bahri Vreskala'nın elinden aldılar.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası