Ege Postası
Geri

Beşiktaş, Galatasaray derbi maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında kendi evinde Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan...
Beşiktaş, Galatasaray derbi maçı hazırlıklarını sürdürdü
Haberler / Spor
18 Eylül 2013 Çarşamba 14:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında kendi evinde Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan ve yaklaşık 1 saat süren denge ve kuvvet çalışması ile başladı. Daha sonra sahaya çıkan siyah-beyazlılar, istasyon koşularıyla idmana devam etti. Antrenman, kontrol pas çalışmasının yer aldığı program ile sona erdi.

Antrenmana tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup ile sol ayak bileğinde ağrısı olan Gökhan Töre, sağ üst adalesinde zorlanma olan Tomas Sivok, sağ arka adalesinde sertlik olan Hugo Almeida ile bireysel hazırlıklarını sürdüren Filip Holosko, Gökhan Süzen, Uğur Boral ve Veli Kavlak katılmadı. İbrahim Toraman ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

Beşiktaş, hazırlıklarına akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası