Ege Postası
Geri

Beşiktaş’ı savaş alanına çevirdiler

1 Mayıs kutlamaları için Taksim’e çıkmak isteyen grup, polisin engellemesiyle karşılaşınca ortalığı savaş alanına çevirdi. Grup, polise taşlarla saldırdı, polis de biber gazı ve tazyikli su ile gruba müdahale etti. Taksim Meydanı’na...
Beşiktaş’ı savaş alanına çevirdiler
Haberler / Güncel
1 Mayıs 2013 Çarşamba 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1 Mayıs kutlamaları için Taksim’e çıkmak isteyen grup, polisin engellemesiyle karşılaşınca ortalığı savaş alanına çevirdi. Grup, polise taşlarla saldırdı, polis de biber gazı ve tazyikli su ile gruba müdahale etti.

Taksim Meydanı’na çıkmak isteyen gruplar gerginliği devam ettiriyor. Balmumcu’da toplanan grup, polisin güvenlik önlemiyle karşılaşınca taşlarla ve ellerine geçirdikleri cisimlerle saldırıya geçti. Çöp konteynerlerini de polise savuran grup ortalığı savaş alanına çevirdi.

Polis de gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Müdahaleye rağmen taşlı saldırıya devam eden grup üyelerinden bazıları ara sokaklara kaçtı. Bir polis helikopteri de uçuş yaparak grupları takip etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası