Ege Postası
Geri

Bezmen Bayraklı’da okurlarıyla buluştu

Bayraklı Belediyesi, Türk Edebiyatının usta kalemlerinden Nermin Bezmen’i ağırladı. Bayraklı Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü tarafından organize edilen söyleşide Bezmen’i okurları yalnız bırakmadı.
Bezmen Bayraklı’da okurlarıyla buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Kasım 2013 Salı 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bayraklı Belediyesi Osmangazi Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye Kütüphane Müdürlüğü öğrencileri de büyük ilgi gösterdi. Söyleşiye kendi hayatından, akrabalarından ve soy ağacından bahsederek sözlerine başlayan Bezmen Kırım’a kadar uzanan soy hikayesini okuyucularıyla paylaştı. Yüzyıllar boyu insanların büyük acılar yaşadığını ve bugün onların torunlarının bu acıları ancak tarih kitaplarından okuduğunu hatırlatan Bezmen dedesinin Kırım’a kadar uzanan hayat mücadelesini ve gördüklerini anlattı. 

Dünya insanlıktan çıktı

Bezmen, “Artık bugün bir yerde bir sulha doğru el ele yola çıkmak mecburiyeti var. İnsan kendini, dünyayı bitiriyor. Beden olarak var olması anlamına gelmiyor. Dikkat edin gittikçe sadece bu ülke sınırları için değil. Tüm dünyada hakim olan duygu nefret. Artık can acıtmakta yetmiyor kelle istiyor. Keyif için işkence yapılıyor. İnsan, insanı insan yapan duygulardan uzaklaşmaya başladı” dedi.

Kitaplarını imzaladı
Bezmen keyifli geçen söyleşinin ardından okurlarına kitaplarını imzaladı. İçten tavırlarıyla okuyucularının bir kez daha gönüllerini feth eden Bezmen fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası